Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ατρόμητος - ΑΕΛ (PRE GAME)

Την ομάδα του Ατρομήτου αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (20/02) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση κυρίως από την στιγμή που Λαμία και Παναιτωλικός ξεφεύγουν κερδίζοντας βαθμούς.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή και ταυτόχρονα δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι όσον αφορά την είσοδο του στην εξάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-4 από την ΑΕΚ ενώ ο Ατρόμητος ηττήθηκε στη Ριζούπολη με 2-1 από τον Απόλλων Σμύρνης.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λάρισα οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Μπάγιτς, Νάγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Ηλιάδης, Στίεφλερ, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Μπεν Χατίρα, Πινακάς, Νούνιτς, Ακούνια και Μουκάντζο.

Η αποστολή του Ατρομήτου:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Χαρίσης, Ούμπιδες, Ραμπέγιο, Γκάλο, Νάτσος, Νταβιώτης, Μανούσος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γιακουμάκης, Αγκάγιεφ, Μουνίθ, Τομάσεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σάλομον, Γκαλβάο, Κωτσόπουλος και Εντομβόνγι.

Προϊστορία:

Δεκαέξι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο Ατρόμητος και η ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν οκτώ νίκες, οι «βυσσινί» μία, ενώ επτά παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο 33χρονος διεθνής διαιτητής Αλιγιάρ Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν κλήθηκε να διαιτητεύσει αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κoύλα (Ξάνθης), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Bάτσιος (Δυτ. Αττικής) στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθό τον AVAR, Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου