Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ήττα που μοιάζει με καταδίκη!

Ήττα που μοιάζει με καταδίκη γνώρισε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από την Λαμία με 1-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 8η εξ' αναβολής αγωνιστική.

Η Λαμία ήταν καλύτερη στην μεγάλη διάρκεια του αγώνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πίεζε ψηλά δεν άφησε χώρους στην ΑΕΛ και πήγε πάντα πρώτη στην μπάλα σχεδόν σε κάθε μονομαχία κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να κρατάει την μπάλα και να οργανώνει αυτή το παιχνίδι.

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 41' με ωραία κεφαλιά του Αραμπούλι.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι ριζικά στο παιχνίδι όσον αφορά την εικόνα της ΑΕΛ. Όσο περνούσαν τα λεπτά και έμενε το 0-1 ήταν λογικό η ΑΕΛ από την πλευρά της αν ανεβάσει τις γραμμές της και η Λαμία να δώσει βάσει στην άμυνα της και να φύγει στην κόντρα με αντεπιθέσεις.

Αυτή ήταν η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και καθώς ο χρόνος εσφιγγε ακόμα περισσότερο τα λουριά. Φάσεις υπήρχαν στην επανάληψη εκατέρωθεν, όπως το σουτ του Μουκάντζο μέσα στην περιοχή που κατέληξε άουτ αλλά και η κεφαλιά του Μιχαήλ έπειτα από σέντρα του Πινακά που επίσης δεν βρήκε δίχτυα.

Η καλύτερη στιγμή ωστόσο ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν ο Αραμπούλι από πλεονεκτική θέση, στο ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και απέκρουσε με τα πόδια ο Νάγκι.

Η ήττα είναι βαριά, όχι φυσικά για το αποτέλεσμα αλλά όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι καθώς η Λαμία φεύγει οκτώ βαθμούς μπροστά και ο Παναιτωλικός (αντίπαλος της ΑΕΛ την Κυριακή) αυτή την στιγμή είναι επτά βαθμούς πάνω από τους «βυσσινί».

Οι ελπίδες λιγοστεύουν, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια πλέον αλλά κυρίως γιατί η ομάδα δεν εκπέμπει την σιγουριά ότι μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα της και να διεκδικήσει βαθμούς που θα την κρατήσουν στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Tζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Καρανίκας (46 Νικολιάς), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Γκράουρ, Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Μουκαντζό (76′ Πινακάς), Χουσίνο, Χατίρα, Κολομπίνο (89′ Σπαρβ), Ακούνια.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνες, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς (88′ Τζέιμς), Καραμάνος (88′ Mπιάρνασον), Αραμπούλι, Μπα (69′ Γκαζαριάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου