Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Εύκολα η ΑΕΛ, 3-0 την Καβάλα!

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η ΑΕΛ που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Καβάλας στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 12η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη, Άλκη σε ηλικία μόλις 19 ετών, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Τα γκολ για τους «βυσσινί» πέτυχαν οι Ακούνια στο πρώτο μέρος και Ηλιάδης, Τσουμάνης στο δεύτερο.

Με αυτή την νίκη η ΑΕΛ διατηρείται σταθερά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Βέροια που έχει παιχνίδι λιγότερο και μπροστά από Ξάνθη που σήμερα ήρθε και πάλι ισόπαλη με τον Ολυμπιακό Β' (1-1) και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την θεσσαλική ομάδα την Κυριακή (06/02) κόντρα στα Τρίκαλα στην γειτονική πόλη, στο παιχνίδι που κλείνει τον πρώτο γύρο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Ομάρ, Κολομπίνο (85' Ραμίρεζ), Θ. Παπαγεωργίου, Γιάκος (45' Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (63' Γλυνός), Ακούνια (85' Μαυριάς), Όγκμποε (79' Τσουμάνης).

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κόχεν, Στίκας, Θωμαΐδης, Καραγιάννης (58' Αλίμι), Μπελεβώνης (86' Οκάν), Ρέτσος (67' Σταμένκοβιτς), Έμπερτ, Σαμπανίδης, Μπούμαν (86' Γροσδάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου