Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Απόλλων Λάρισας - ΑΕΛ για τρίτη φορά φέτος!

Για τρίτη φορά φέτος, ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ΑΕΛ θα επισκεφτεί για δεύτερη φορά την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, το γήπεδο της Φιλιππούπολης μετά το 0-3 και την επικράτηση των «βυσσινί» για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά την μεταξύ τους μονομαχία για το πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας επισκέφτηκε το Αλκαζάρ στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ να επικρατεί και πάλι με σκορ 2-0.

Στο σήμερα, οι δύο ομάδες έχουν ξεκάθαρα διαφορετικούς στόχους. Ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα και το τρίποντο για να πάρει βαθμολογική ανάσα όσον αφορά την μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ που βρίσκεται μονίμως το τελευταίο διάστημα στο κυνήγι της Βέροιας, θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στον δρόμο της ανόδου εκεί όπου πέρα από την Βέροια σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται και η Ξάνθη αλλά και η ΑΣΑ με παιχνίδια λιγότερα.

Στους δύο πάγκους βρίσκονται και διαφορετικοί προπονητές, καθώς Παναγιώτης Γκουτσίδης από πλευράς ΑΕΛ και Θωμάς Γράφας από πλευράς Απόλλων Λάρισας ηγούνται των ομάδων με τους Ηλία Φυντάνη και Μαρσέλο Στράτσια αντίστοιχα να αποτελούν παρελθόν.

Στις 15:00 χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, η «λαρισινή μονομαχία» στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για τρίτη φορά φέτος, ανάμεσα στον Απόλλων Λάρισας και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου