Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Η κακήν κακώς απομάκρυνση του Ακούνια και ένα εύλογο «γιατί;»

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News

Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε επίσημα η λύση συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Ματίας Ακούνια, του δεύτερου σκόρερ της φετινής ομάδας με 5 γκολ και ενός ποδοσφαιριστή με ταλέντο στο να κρατάει την μπάλα, να «κερδίζει» φάουλ και πολύτιμα λεπτά και γενικότερα να δίνει έναν άλλον τόνο στην ομάδα.

Είναι σαφές πως με τις μηδενικές μεταγραφές του Ιανουαρίου, πέρα από τον Γκάμπριελ Ραμίρεζ που δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα έως τώρα, η απομάκρυνση του Ακούνια έρχεται να αποδυναμώσει το υπάρχον ρόστερ της ΑΕΛ που διεκδικεί την άνοδο μαζί με μια δυνατή ομάδα όπως είναι αυτή της Βέροιας που παρεπιπτόντως άκουσον - άκουσον τον χειμώνα απέκτησε τον Έργκους Κάτσε.

Ας μην σταθούμε περαιτέρω ωστόσο στους λόγους που αποχώρησε άρον άρον ο Ακούνια, ούτε στις «πληγές» που ανοίγει.

Ας πούμε κάτι πολύ απλό που μας κάνει πράγματι τρομερή εντύπωση και αναρωτιόμαστε έχοντας ένα τεράστιο «γιατί» έτοιμο να ξεστομίσουμε.

Γιατί λοιπόν, κ. Κούγια, κ. Γκουτσίδη και κύριοι της ΠΑΕ δεν αποδεχτήκατε την πρόταση του Άρη Λεμεσού για τον Ακούνια αφού δημιουργούσε από πριν τόσα προβλήματα στην ομάδα;

Γιατί δεν αποδεχτήκατε την πρόταση από τις άλλες δύο ελληνικές ομάδες για να «ξεφορτωθεί» η ομάδα έναν αγωνιστικά «ανύπαρκτο», σύμφωνα με τον Κούγια ποδοσφαιριστή, αλλά ταυτόχρονα να έπαιρνε και φράγκα από την πώληση του.

Γιατί λοιπόν, δύο εβδομάδες από την δημοσιοποίηση των προτάσεων αυτών από την εφημερίδα Ελευθερία, που κανείς άνθρωπος της ΠΑΕ δεν διέψευσε, παίρνετε κ. Κούγια την απόφαση να διώξετε κακήν κακώς τον Ακούνια και δεν προτιμήσατε να δεχτείτε κάποια από τις προτάσεις που έσκασαν στο γραφείο σας; Αφού το πρόβλημα με τον Ακούνια δεν προέκυψε τώρα, είχαν γίνει πολλά στο παρελθόν και τα γράφουμε αυτά με δική σας ομολογία.

Τι να πει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου