Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

«Δια... ποδός» Όγκμποε η επικράτηση της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλων Λάρισας

Την δίκαιη νίκη της πανηγύρισε η ΑΕΛ στην Φιλιππούπολη κόντρα στον Απόλλων Λάρισας με σκορ 0-2 δια.. ποδός Όγκμποε.

Ο φορ της ΑΕΛ «χτύπησε» ξανά την αντίπαλη άμυνα και με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στους «βυσσινί».

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, για λανθασμένο οφσάιντ στον Ομάρ και για μαρκάρισμα στον Όγκμποε που δεν δόθηκε από τον διαιτητή Περράκη.

Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήλεγχαν την αναμέτρηση με την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες καθώς ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλου με εξαίρεση δύο μακρινά σουτ στο δεύτερο μέρος που δεν ανησύχησαν τον Έλληνα γκολκίπερ.

Τα δύο γκολ επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΛ, Μάριο Όγκμποε και έκτοτε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατά πολύ με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να προβαίνει και σε απαραίτητες αλλαγές για την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Β' στο Αλκαζάρ.

Δυστυχώς για την ΑΕΛ η νίκη αυτή δεν συνδυάστηκε με κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα για ΑΣΑ και Βέροια καθώς αμφότερες επικράτησαν στις έδρες τους με 1-0 απέναντι σε Καβάλα και Νίκη Βόλου αντίστοιχα, ενώ η Ξάνθη έχει ρεπό.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Τιμπουέ, Λούκας, Γιαννίτσης, Χατζής, Νούσιος, Ζιάκας, Μπαλογιάννης, Λίταινας, Σταματής.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου Α., Γιάκος, Κολομπίνο, Ογκμποε, Νικολιάς, Ακούνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου