Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Κούγιας για το πλάνο της ΑΕΛ: «Θέλουμε να έχει χαρακτήρα λαρισινό και νέα παιδιά»

Η πολύ καλή πορεία της ΑΕΛ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 (δεύτερη θέση με μία μόλις ήττα και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί πέντε μόλις τέρματα) στηρίχθηκε κυρίως στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας με προώθηση ή καθιέρωση νέων παιδιών.

Για παράδειγμα, αναδείχθηκαν οι: Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Τσουμάνης, Κ. Παπαγεωργίου, ενώ υπάρχει και αρκετό αναξιοποίητο υλικό. Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δύο τουλάχιστον νέοι παίκτες ίσως καθιερωθούν στην ενδεκάδα.

Χθες μιλώντας στην «Ε» ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας, μας είπε: «Σε συνεργασία με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη αποφασίσαμε το πλάνο των επόμενων χρόνων για την ομάδα. Θέλουμε να έχει χαρακτήρα λαρισινό και νέα παιδιά. Αν είναι δυνατόν όλα να είναι από τη Λάρισα ή από όμορους νομούς. Πιστεύουμε ότι έχουν πολύ ποδοσφαιρικό ταλέντο οι: Μιλτιάδης, Τσουμάνης, Νίνο, Ζησούλης, Κούκος, Τζέλα, Δάκτυλας, Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Κούστα και προσπαθούν να καθιερωθούν, ενώ Γρηγορόπουλος και Μαϊδανός μπορούν να έχουν και αυτοί τις δικές τους ευκαιρίες.

Αυτήν τη στιγμή ψάχνω έναν ακόμα προπονητή που θα έρθει στην ομάδα και θα βοηθήσει την εξέλιξη και τη βελτίωση αυτών των νέων παικτών.

Δυστυχώς πλήρωσα τις εισηγήσεις προπονητών, όπως για παράδειγμα ότι έδιωξαν τον Θεοδωρόπουλο που φέτος είναι από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Αυτά τελείωσαν και τώρα το πλάνο είναι λαρισινό και νεανικό».

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου