Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΑΕΛ για την διαιτητική εύνοια της Βέροιας

Αγανάκτηση προκάλεσε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΛ ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε η Βέροια χθες στην Αριδαία τον Αλμωπό με 2-1 και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετωπίζει η διαιτησία, καθώς χθες έδωσε το έκτο πέναλτι τη φετινή σεζόν (η ΑΕΛ δεν έχει κερδίσει κανένα), ενώ ακυρώθηκε, όπως υποστηρίζουν οι «βυσσινί», κανονικό τέρμα στους γηπεδούχους και παράλληλα το πρώτο γκολ της Βέροιας το χαρακτηρίζουν οφσάιντ.

Χθες μιλώντας στην «Ε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Αρχίζουμε και αγανακτούμε για τις συνθήκες με τις οποίες γίνεται το πρωτάθλημα και η εύνοια που έχει η συμπαθέστατη ομάδα της Βέροιας, αλλά μη νομίζουν ότι εμείς πιπιλάμε το δάχτυλο.

Η Βέροια κέρδισε το 6ο πέναλτι χθες στην Αριδαία, ακυρώθηκε κανονικό γκολ των αντιπάλων, ενώ πέτυχε γκολ οφσάιντ. Εμείς αντίθετα μέχρι τώρα όχι μόνο δεν κερδίσαμε πέναλτι, αλλά δεν μας δόθηκαν τέσσερα εμφανέστατα σε αγώνες που χάσαμε βαθμούς και συγκεκριμένα κόντρα σε: Τρίγλια, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικό, ΠΑΟΚ Β’. Αυτά τα πέναλτι θα τα έδιναν και οι ιδιοκτήτες των ομάδων τους.

Αποκορύφωμα της εύνοιας της διαιτησίας προς τη Βέροια είναι τα πέναλτι που κέρδισε με τη Νίκη Βόλου και αυτό με τον Αλμωπό Αριδαίας».

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου