Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ανικανοποίητοι στην ΑΕΛ με Ακούνια και Μαξιμένκο!

Η ΑΕΛ, δύο αγώνες πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος στη Super League 2, βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τη Βέροια, ενώ για να κάνει «ταμείο» θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση των εξ αναβολής αγώνων. Το πιο πιθανό είναι να τερματίσει στην 3η ή την 4η θέση και θέλει στον δεύτερο γύρο να κάνει μια πορεία κατά την οποία όχι απλά δεν θα χάνει, αλλά θα κερδίζει κάθε αγώνα.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης χθες μιλώντας στους παίκτες αναφέρθηκε στη διαιτησία και τόνισε ότι δεν πρέπει να ασχολούνται ούτε να διαμαρτύρονται κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο σε περίπτωση κάποιας διακοπής ή σφυρίγματος. Επίσης, ανέφερε ότι θα πρέπει να ασχολούνται περισσότερο με το δικό τους παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ για μια ακόμα φορά αμυντικά ήταν πολύ καλή (έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς έχουν δεχτεί πέντε τέρματα), αλλά επιθετικά δεν τα πάει τόσο καλά. Έχει πετύχει τα μισά γκολ απ’ αυτά της Βέροιας, (η ομάδα της Ημαθίας έχει βάλει 33 γκολ και η ΑΕΛ 19).

Σίγουρα κάποιοι παίκτες δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα και είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν παράπονα από διοικητικούς για τον Ακούνια (μίλησε ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας με τον μάνατζέρ του), αλλά και τον Μαξιμένκο που αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του αγώνα.

Τα παιχνίδια με Καβάλα (εντός, την ερχόμενη Τετάρτη) και Τρίκαλα (εκτός) θα είναι το κριτήριο για τους δύο, ενώ ήδη υπάρχει μια «στροφή» προς τους Έλληνες παίκτες και κυρίως σε ταλαντούχους. Είδαμε προχθές να παίζει ξανά ο Τσουμάνης, ενώ Μιλτιάδης και Νίνο ίσως πάρουν άμεσα ευκαιρία.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου