Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΑΕΛ Κ17: Έκλεισε την προετοιμασία με «πεντάρα» στη Λαμία!

Ενώ όπως είναι γνωστό η ομάδα Κ15 της ΑΕΛ έπαιρνε σπουδαία ισοπαλία το Σάββατο από τον ΠΑΟΚ, αφού έμεινε αήττητη και έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον κραταιό στο οικείο πρωτάθλημα της SL1 “δικέφαλο”, η Κ17 έδινε χθες Κυριακή εκτός έδρας, τον τελευταίο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου επικράτησε 5-2 στη Λαμία της αντίστοιχης τοπικής ομάδας, που φάνηκε επιθετικά μόνο μετά το 60′, όταν και πραγματοποιήθηκε σειρά αλλαγών από τους “βυσσινί”.

Τα τέρματα της ΑΕΛ σημείωσαν οι:

0-1 Μπρισίμης πλασέ σε τετ α τετ

0-2 Μπρισίμης πλασέ από ασίστ του Τζιότζιου

0-3 Τόπης πλασέ από ασίστ του Μπέη

2-4 Κουκουράβας κεφαλιά σε “ριμπάουντ” μετά από σου του Διμηνίκου στο δοκάρι

2-5 Σαϊτης από ασίστ του Κουκουράβα

Η αρχική σύνθεση της ΑΕΛ ήταν Κοβούσογλου, Ντιντής, Μπαντραλέξης, Νικολακούλης, Γκατζιάς, Μπέζας, Μπρισίμης, Πολύζος, Μπέης, Τζιότζιος, Τόπης, ενώ αγωνίσθηκαν και οι Μπαρούτας, Γκρόζος, Βογιατζάκης, Ρίζος, Διμηνίκος, Σαϊτης, Κουκουράβας και Ντελόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Κ19 είχε ρεπό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL2, καθώς ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας κι ως γνωστόν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και οι άλλες ομάδες Β’, δεν παρατάσσουν ξεχωριστά ηλικιακά συγκροτήματα.

Τέλος, την προσεχή αγωνιστική το πρωτάθλημα της Κ15 έχει διακοπή κι ως εκ τούτου, επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν μόνο η Κ19, που θα φιλοξενήσει τη Νίκη Βόλου και η Κ17, που στην πρεμιέρα του ΣΤ’ ομίλου της 2ης φάσης του πρωταθλήματος SL1, θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου