Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Γκουτσίδης: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε στο τέλος την άνοδο στη Super League»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ και τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας με 3-0, στην πρεμιέρα της Super League 2, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Ο προπονητής των «βυσσινί» αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές τους, σημειώνοντας όμως πως επιβάλλεται να διορθωθούν και τα όποια λάθη υπήρξαν έτσι ώστε η ομάδα να πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

O Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε τα εξής στην συνέντευξη Τύπου: «Επιτέλους δώσαμε το πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος και για εμάς ήταν ότι καλύτερο να ξεκινήσει αυτή την περίοδο το πρωτάθλημα. Απέναντι μας είχαμε μία ομάδα από την ίδια πόλη που είχαν τη διάθεση να βάλουν τα δυνατά τους στην πρώτη τους συμμετοχή στην κατηγορία.

Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες, αλλά εμείς είχαμε σοβαρότητα, θέληση και πάθος από το πρώτο λεπτό για να καταφέρουμε γρήγορα να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι και έπειτα να διαχειριστούμε το ματς.

Πιστεύω πως αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα με την επιπολαιότητά μας, που θεωρήσαμε πως τελείωσε το ματς, κάνοντας εύκολα λάθη και είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα είχαμε μία καλύτερη εικόνα έως τη λήξη του αγώνα. Αυτό οφείλουμε να το διορθώσουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε στο τέλος την άνοδο στη Super League».

Από την πλευρά του ο Κώστας Πλέγας αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ.

«Ανυπομονούσαμε εδώ και καιρό για αυτό το παιχνίδι αν και ξέραμε πως οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ήμασταν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας.

Είχαμε στο μυαλό μας πως θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο μόνο για τη νίκη και τα καταφέραμε παίζοντας κι ωραίο ποδόσφαιρο. Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και χαιρόμαστε που δείξαμε αυτή την εικόνα σήμερα στον κόσμο μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου