Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

"The Argentinians" (vid)

Με ένα ιδιαίτερο θέμα που προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Η Ώρα της ΑΕΛ» στην Formedia TV, ο Αποστόλης Τριανταφύλλου προσπάθησε να γνωρίσει στο κοινό της παρέα των Αργεντινών ποδοσφαιριστών της ομάδας και να κάνει και τους ίδιους να αισθανθούν πιο άνετα, αν και φαίνεται πως δεν το χρειάζονται…

«Ήμουν μόνος και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι θα έρθει ο Φαμπρίτσιο (σ.σ. Πεντρόσο), που παίξαμε μαζί και στην Ατλάντα. Κι έπειτα χαρήκαμε δυο φορές όταν μάθαμε πως θα έρθει και ο Λούκα (σ.σ. Αντράντα). Είναι σημαντικό να έχεις συμπατριώτες σου συμπαίκτες σε μια ξένη χώρα», είπε πρώτος ο… παλιός της παρέας, Γκάμπριελ Ραμίρες.

Απ’ την άλλη, ο νεότερος, ο Αντράντα, είπε πως «ήδη έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και στην πόλη, έχοντας αμέριστη βοήθεια απ’ τον Γκάμπρι και τον Φάμπι», για να καταλήξει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τους έχω», μια φράση που παραπέμπει αν μη τι άλλο σε οικογένεια.

Όσο για τον Πεντρόσο, το πρώτο που επισήμανε είναι η ήσυχη ζωή που ζει στη Λάρισα σε σχέση με το πολύβουο Μπουένος Άιρες, γεγονός που του αρέσει, όπως καταθέτει και ο Ραμίρες για τον εαυτό του, δηλώνοντας μάλιστα «ευτυχισμένος στη Λάρισα».

Οι τρεις τους μίλησαν και τους Αργεντίνους που προϋπήρξαν στην ΑΕΛ, με πιο γνωστό σύμφωνα με τον Πεντρόσο τον Φακούντο Πάρα, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκαν στα κίνητρα που τους οδήγησαν στην μεγάλη απόφαση να αφήσουν την πατρίδα τους για να έρθουν στην Λάρισα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται οικογενειακά, κάτι που ο Λούκα Αντράντα εξομολογήθηκε ευθέως…

Εκεί που φαίνεται επί του παρόντος ότι η σύγκριση ευνοεί την Αργεντινή, είναι στο πλήθος του κόσμου στις κερκίδες, αλλά όπως λέει ο Πεντρόσο, «οι ίδιοι οι φίλαθλοι μου έχουν πει ότι ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στο Αλκαζάρ κι έχουμε χρέος να προσπαθούμε για να τον φέρουμε ακόμα πιο κοντά μας».

Δηλώνοντας οπαδός της Μπόκα, ο Φαμπρίτσιο δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει προτίμηση για το ποδόσφαιρο που παίζεται στην SL2 σε σχέση με την Β’ Εθνική στη χώρα του, καθώς «εκεί παίζουν πιο δυνατά ενώ εδώ σου δίνεται χώρος να παίξεις και το ευχαριστιέμαι», ενώ ο Αντράντα, βλέποντας ποιότητα στην ΑΕΛ, δήλωσε πως θα ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο την στιγμή που ο Ραμίρες θα κάνει την πρώτη πάσα, εκείνος θα δώσει την ασίστ και ο Πεντρόσο θα σκοράρει»!

Αυτά κι άλλα πολλά από την Αργεντίνικη παρέα της ΑΕΛ, μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου