Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Πλέγας: «Πανέτοιμοι για τους 3 βαθμούς»

Με την ενέργεια που του έδωσε η επαφή με τα παιδιά, εξερχόμενος ο Κώστας Πλέγας απ’ την επίσκεψη της ομάδας στο 4ο Γυμνάσιο Λάρισας, ήταν απολύτως σαφής όταν κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της Formedia TV για τον αγώνα του Σαββάτου στην Φιλιππούπολη.

«Δύσκολος αγώνας, δύσκολο γήπεδο, αλλά είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε, ορμώμενος κι από την καλή διάθεση που έχει δημιουργήσει στο στρατόπεδο της ΑΕΛ η παντελής έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

Όπως από χθες επισημάναμε άλλωστε, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μπορεί να υπολογίζει στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που έχει στο ρόστερ του, γεγονός που έχει αυξήσει φυσικά και τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις.

Εξάλλου, ποδοσφαιριστές όπως ο Κούστα, ο Μιλτιάδης και ο Ραμίρες, ακολουθώντας επί μέρες πια τους ομαδικούς ρυθμούς προπόνησης, μπορούν να διεκδικήσουν θέση κι όχι μόνο στην 20άδα, ενώ ο Κοσσονού επιστρέφει για να πάρει κατά πάσα πιθανότητα θέση εξ΄ αρχής στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε κάθε περίπτωση, η λογική λέει πως για μια ακόμη φορά η ομοιογένεια θα ‘ναι το όπλο των «βυσσινί», που είναι πολύ πιθανόν να παραταχθούν με την 11άδα των δύο πρώτων αγωνιστικών, ενώ στην τρίτη αγωνιστική μόνη αλλαγή ήταν η χρησιμοποίηση του Μαϊδανού αντί του Ιβοριανού ακραίου οπισθοφύλακα.

Δείτε το βίντεο με την δήλωση του Κώστα Πλέγα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου