Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ογκμπόε: "Στην Super League 1 με την ΑΕΛ"(vid)

Με την διευκρίνηση κατόπιν ερώτησης του οικοδεσπότη συναδέλφου ότι το επίθετό του τονίζεται στο δεύτερο «ο», ο Μάριος Ογκμπόε, λοιπόν και όχι ‘Ογκμποε, μίλησε χθες ως καλεσμένος στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ 3, με αφορμή το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί και φέτος στην πορεία της ΑΕΛ, με τα τρία γκολ που έχει σημειώσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Μάλιστα, προπορεύεται στον πίνακα των σκόρερς και των δύο ομίλων, μαζί με τον πρώην «βυσσινί», Γιώργο Ζαχαράκη του Απόλλωνα Λάρισας και τους Πασσά (Καλαμάτας) και Βουό (ΟΦΙ) από το Νότο, με συνέπεια να ερωτηθεί αν νιώθει ότι στη Λάρισα βρήκε την Ιθάκη του, καθώς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, όταν και σημείωσε 17 γκολ στο πρωτάθλημα, συν εκείνα του κυπέλλου…

«Νιώθω καλά στη Λάρισα σε προσωπικό επίπεδο και πιστεύω να συνεχίσω έτσι και αγωνιστικά», ήταν τα πρώτα λόγια του φορ της ΑΕΛ, που ρωτήθηκε ουσιαστικά στη συνέχεια αν το ‘χει απωθημένο που έπαιξε Α’ Εθνική στη Σκωτία, αλλά ποτέ στην Ελλάδα, για να απαντήσει:

«Σίγουρα είναι προσωπικός στόχος να παίξω στη μεγάλη κατηγορία και στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να ανεβούμε μαζί με την ΑΕΛ», καθώς όπως επισημάνθηκε, δεν έχει πλέον τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στο εξωτερικό: «Όντως στη Σκωτία είχα ατυχίες. Ο τραυματισμός όταν είναι σοβαρός σ’ αφήνει πίσω. Δόξα τω Θεώ είμαι εδώ και καιρό καλά και μπορώ να αγωνίζομαι και να προχωράω με γκολ, βοηθώντας και την ομάδα να προσεγγίζει τους στόχους της».

Να λοιπόν στην κουβέντα κι ο κυρίαρχος φετινός στόχος των «βυσσινί», που είναι η άνοδος, για την οποία ο Μάριος Ογκμπόε δεν έκρυψε όχι μόνο την αισιοδοξία αλλά και την πίστη του:

«Είμαστε αισιόδοξοι, βασιζόμενοι και στο γεγονός ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας όλα τα παιδιά. Κι αν δεν το καταφέραμε πέρυσι, φέτος με καλύτερες προϋποθέσεις πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Δε νομίζω πως έχουμε να φοβηθούμε κάτι, παρότι υπάρχουν καλές ομάδες στην κατηγορία. Κι η Νίκη Βόλου ήταν καλή ομάδα κι ο Πανσερραϊκός είναι σίγουρα καλή ομάδα κι ο Ηρακλής φαίνεται το ίδιο, αλλά θεωρώ ότι εκτός των άλλων ως ΑΕΛ, έχουμε και το καλύτερο ρόστερ, ώστε να είμαστε τελικά εμείς εκείνοι που θα πάρουμε την άνοδο»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου