Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΛ: "Καλπάζει" το άλογο, 2-0 τον ΠΑΟΚ Β'

Σε αγαπημένο σκορ εξελίσσεται το (2-0) για την ΑΕΛ που επικρατεί για 3η συνεχόμενη φορά με αυτό το σκορ συνεχίζοντας με επιτυχία το σερί που κρατάει από την Καρδίτσα. 

Κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ να μην απειλείται από τον ΠΑΟΚ Β'.

Οι "βυσσινί" άνοιξαν το σκορ στο 14' με κεφαλιά του Κώστα Πλέγα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στην ροή του αγώνα, ένα λάθος του Μαιδανού δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να τρέξει στην κόντρα εκεί όπου και κερδίζει και το πέναλτι μετά από χέρι του Ηλιάδη εντός της περιοχής της ΑΕΛ. Εκεί ωστόσο υπάρχει ο Στέφανος Σουλούκος που αρνείται να δεχτεί τέρμα για 3ο συνεχόμενο αγώνα αποκρούοντας το πέναλτι του Κανίς στο 57'.

Το 2-0 για την ΑΕΛ που ουσιαστικά κλείδωσε και την νίκη ήρθε από σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου στο 74'.

Σημαντική νίκη για την ΑΕΛ που διατηρεί το σερί νικών. Πλέον η ΑΕΛ θα δώσει τα δύο ρεπό της στην 9η και 10η αγωνιστική αφού ο Αλμωπός Αριδαίας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ είναι το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στις 26 Νοεμβρίου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (78' Παπαδόπουλος), Κοσσονού (78' Μπρου), Αντράντα (78' Θωμαΐδης), Οτόρμιν (63' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (86' Πατράλης).

ΠΑΟΚ Β' (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Τασιούρας (79' Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα (79' Γκούμας), Γροσδής (79΄ Ρούμιαντσεβ), Κανίς (60' Κιτσάκης), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (17 λ.τρ. Πανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου