Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Monsters: "Η ΑΕΛ ήταν και θα είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ!"

Το έργο είναι στημένο και στα μέτρα σας.
Όποιος ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας γνωρίζει το πόσο εύκολο είναι να οριστεί ένας αγώνας ποδοσφαίρου χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ωστόσο τα μπερδέματα ξεκινούν όταν σε αυτή την διαδικασία εμπλέκονται άνθρωποι του παρασκηνίου, νονοί της νύχτας, δημοσιογράφοι και ιμιτασιόν μπράβοι. Οι μεγαλοχορηγοί με τους στρατούς έμμισθων οπαδών γίνονται οι μοχλοί πίεσης ή "διακίνησης" και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που θέλουν αυτοί ανακατασκευάζοντας τις αρχικές αποφάσεις και πετυχαίνοντας τις περισσότερες φορές τους όποιους στόχους έχουν θέσει.
Αυτός που είναι δυνατός στο παρασκήνιο κάνει ότι γουστάρει και οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν και προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες, μέχρι να γίνουν "Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη".
Ένα από τα πολλά πράγματα που σιχαινόμαστε είναι η σοβαροφάνεια και σε συνδυασμό με την ρήξη που έχουμε έρθει με το λεγόμενο μοντέρνο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το περιμέναμε ο αγώνας της ομάδας μας να αλλάξει ημέρα. Φαίνεται άλλωστε ποιος έχει επιλεγεί φέτος από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του άνωθεν ποδοσφαιρικού κατεστημένου για να πάρει το χρυσό εισιτήριο της ανόδου. Τα έχουμε ξαναπεί : Δεν μπορούμε να είμαστε η δική σας ΕΠΙΛΟΓΗ, η ΑΕΛ ήταν και θα είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ!

MONSTERS 1982

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου