Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Yποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ η “ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ GTC”

Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι η εταιρία “ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ GTC” για ακόμα μια χρονιά στέκεται δίπλα στην ομάδα μας βοηθώντας εμπράκτως ως “ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ” να πετύχει τους στόχους της. Η επιχείρηση που εδρεύει στη Λάρισα, στηρίζεται σε οικογενειακές αρχές και βοηθά με χορηγίες για δεκαετίες τα “βυσσινί άλογα”!

Το γνωστό τεχνικό πολυκατάστημα “ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ GTC” είναι μέρος της λαρισαϊκής οικογενειακής εταιρίας “Λευκαδίτης” και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο Ελληνικό τεχνικό πολυκατάστημα της Θεσσαλίας.

Βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά προσφοράς στην τοπική αγορά, βρίσκοντας λύσεις σε:

 Αγροτικό εξοπλισμό
 Μηχανήματα
 Service για κάθε μάρκα και τύπο
 Εργαλεία
 Χρώματα
 Μέσα προστασίας εργαζομένων
Στόχος του καταστήματος είναι να επικοινωνεί με ιδιώτες, επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, δίνοντας εν..τιμές λύσεις με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Ξεχωρίζει για την ποιότητα και την εξειδίκευση του προσωπικού, τις καινοτόμες ιδέες και τη διαρκή ανάπτυξη.

Τέλος, θέλοντας πάντα να στηρίζει την κοινωνία συμμετέχει ενεργά σε αρκετές δράσεις, συλλόγους και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1950, ως κατάστημα λιανικής στο κέντρο της Λάρισας από τον Μιλτιάδη Λευκαδίτη. Το 1985 ο Κωνσταντίνος Λευκαδίτης δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση εργαλείων και ειδών ταπετσαρίας, ενώ η εταιρία δραστηριοποιείται και ως βιοτεχνία αφρολέξ. Το 2000, η εταιρία μεταφέρεται σε νέες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. που αποτελούν τη σημερινή έδρα της. Το 2001 γίνονται οι πρώτες μεγάλες επενδύσεις σε μηχανογράφηση, εγκαθιστώντας ιδιόκτητους Server τελευταίας τεχνολογίας ERP. Πρωτοπορεί δημιουργώντας ένα από τα πρώτα B2B site και χρησιμοποιώντας αυτοματισμούς παραγγελιοληψίας στους πωλητές της μεσώ PDA υπολογιστών τσέπης και barcode readers. Το 2009 και με την είσοδο των Λευτέρη και Θωμά Λευκαδίτη, η εταιρία έχοντας στην κυριότητα της εκτάσεις συνολικής επιφάνειας 28.000 τ.μ., προσθέτει νέες εγκαταστάσεις 1200 τ.μ., δημιουργώντας το Τεχνικό Πολυκατάστημα “Λευκαδίτης GTC”. Μια πηγή γνώσης και άμεσης επαφής με τον τελικό καταναλωτή, που δίνει απολυτή ταύτιση με τις ανάγκες των καταστημάτων και αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης και προόδου για όλους τους τομείς.

Σήμερα αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στη δραστηριότητα της χονδρικής πώλησης εργαλείων και καταγράφει την μεγαλύτερη ανάπτυξη του κλάδου, ενώ το τεχνικό πολυκατάστημα συνεχίζει να είναι το δυνατότερο στη Θεσσαλία στους κλάδους δραστηριοποίησης του.

GTC Lefkaditis: 7ο χλμ Λάρισας – Βόλου, Λάρισα
τηλ. 2410 579 445, 2410 579 446, info@gtc-hardware.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου