Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΛ: Έφυγε με τον βαθμό από την Λιβαδειά

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9' με εκτέλεση πέναλτι του Νίκα έπειτα από "αυστηρό" πέναλτι που καταλογισε ο Σιδηρόπουλος υπέρ του Λεβαδειακού. 

Σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ χαμηλός με ελάχιστες ευκαιρίες και με την ΑΕΛ να μην μπορεί να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. 

Στο δεύτερο μέρος και κυρίως μετά τις αλλαγές του Παύλου Δερμιτζάκη στο 60' ο αγώνας πήρε άλλη τροπή. Η ΑΕΛ έγινε πιο επιθετική, πιο ενεργή είχε δοκάρι με τον Πεντρόσο στην αναμέτρηση και έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο συρτό σουτ του Αντράντα στο 67' έξω από την περιοχή. 

Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργεί κάτι αξιόλογο στην εστία του Σουλούκου πάρα μόνο ένα σουτ εξ' επαφής από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Με το σφύριγμα της λήξης που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ηλιάδη δεχόμενος και τις διαμαρτυρίες από τον τεχνικό των "βυσσινί" που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού του κεντρικού αμυντικού ενόψει του αγώνα με την Νίκη Βόλου.

Παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης έχει η ΑΕΛ και για την φάση στο πρώτο μέρος όπου με τις τάπες ο Τσελεπίδης έπεσε πάνω στον Οτορμίν αντικρίζοντας μόνο την κίτρινη κάρτα.

Το τελικό 1-1 αφήνει ικανοποιημένη την ΑΕΛ που όπως είπαμε είχε την δυνατότητα να πάει στην Λιβαδειά για δύο αποτελέσματα μετά τα πάνω - κάτω που ήρθαν στις δύο περασμένες αγωνιστικές.

Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ που έκαναν το ταξίδι για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα ωστόσο δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο με τα ματ να τους εμποδίζουν. 

Η Λιβαδειά ωστόσο πήρε χρώμα "βυσσινί" με τους Λαρισαίους να τραγουδούν εκτός γηπέδου από τον λόφο με θέα φυσικά την αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ (62′ Μπελμόντε), Τσάπρας, Ρομό (74′ Νικολιάς), Νίκας (85′ Συμελίδης), Μεχία, Γιαννιώτας (74′ Λούα Λούα), Λιάγκας, Κουάδρα (62′ Πολέττο), Τσελεπίδης.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου (62′ Γιανναράκης), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (62′ Νίνο), Κοσσονού (74′ Καλουτσικίδης), Αντράντα, Οτόρμιν (62′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (82′ Ογκμπόε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου