Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΛ: Ξανά "διπλό" με το μυαλό στον Παναγιώτη Νάση

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-2) όπως και στην Καρδίτσα πανηγύρισε η ΑΕΛ στην Κοζάνη επικρατώντας της τοπικής ομάδας. 

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, Παναγιώτης Νάσης κατά την διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων. 

Ο Παναγιώτης Νάσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης ενώ είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. 

Στο αγωνιστικό σκέλος η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 8' με τον Μαυριά έπειτα από όμορφη ασίστ του Αντράντα και διπλασίασε τα τέρματα της στο 79' με τον Πεντρόσο. 

Δεύτερο συνεχόμενο "διπλό" για την ΑΕΛ που πλέον περιμένει τον ΠΑΟΚ Β' στην Λάρισα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι συνθέσεις:

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος (64' Καραγιάννης), Ίτσιος (83' Σουλιώτης), Νάτσος (83' Δόρης), Καλλέργης (83' Βοριαζίδης), Σιατραβάνης (58' Ψάλτης), Γραμμένος, Ποζατζίδης. 

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (46' λ.τρ Γιανναράκης), Πλέγας, Αντράντα (86' Θωμαΐδης), Οτορμίν (74' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (86' Καλουτσικίδης), Κοσσονού (74' Μπρου), Πεντρόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου