Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Yποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ η “Costas Gagos Architecture & Design”

H ΠΑΕ ΑΕΛ καλωσορίζει στους Υποστηρικτές της την επιχείρηση “Costas Gagos Architecture & Design” η οποία συνδράμει στην επετειακή μας σεζόν των 60 ετών από την ίδρυσή μας ως μια καταξιωμένη εταιρία που διαφημίζει τη Λάρισα με τα έργα της.

Ο Interior Designer Κώστας Γκάγκος, ιδρυτής και CEO της εταιρίας Costas Gagos Architecture & Design είναι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει ποτέ! Με τον ενεργητικό χαρακτήρα του και την επιτυχημένη 26ή εμπειρία του στον τομέα του interior design έχει συνάψει δυνατές συνεργασίες με σημαντικά brand names διαφόρων τομέων.

Η εταιρία του, με έδρα την πόλη της Λάρισας και γραφεία στην Αθήνα, απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές, μηχανικούς και δυναμικό λοιπών ειδικοτήτων. Δραστηριοποιείται τόσο στο χώρο της αρχιτεκτονικής όσο και στον χώρο του design, της διακόσμησης και της κατασκευής έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, χώρους εστίασης, εμπορικά καταστήματα, εκπαιδευτήρια και επαγγελματικούς χώρους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Πολλά από τα έργα της Costas Gagos Architecture & Design έχουν διακριθεί σε κορυφαίους πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς design με πιο πρόσφατη τη βράβευση στα ιταλικά βραβεία A’ Design Awards ‘23, όπου το έργο Zafiri Cava Deli, Zakynthos απέσπασε ασημένιο βραβείο, καθώς και χρυσό βραβείο στα ελληνικά βραβεία Interiors Awards ‘23. Επίσης, στα βραβεία Interiors Awards ‘23 απέσπασε ασημένιο βραβείο για το έργο Century 21, Athens, και μπρονζέ βραβείο για το έργο
Vintage Boo-Boo, Mykonos. Τέλος, απέσπασε χρυσό βραβείο για το έργο Oliva Ristorante, Corfu και ασημένιο βραβείο για το έργο Wine Bar, Pafos στα ελληνικά βραβεία Estia Awards ’23.

Διατηρεί ενεργό συμμετοχή με δημοσιεύσεις στον ελληνικό και διεθνή αρχιτεκτονικό τύπο σε έντυπα και ψηφιακά περιοδικά, με πιο γνωστά τα Archisearch, ΚΤΙΡΙΟ, EK H.O.M.E. magazine central Europe, Bar & Restaurant, κ.α., αλλά και σε εκθέσεις εθνικού επιπέδου, όπως XENIA και HORECA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου