Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΛ: Και τώρα το πρωτάθλημα στα... πόδια της!

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News...

Ποιος θα το περίμενε εννέα ημέρες μετά την τελευταία αναμέτρηση της ΑΕΛ (ΠΑΟΚ Β' 2-0) πως τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Πιο συγκεκριμένα μέσα σε 2 αγωνιστικές όπου η ΑΕΛ είχε τα ρεπό της, ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός έχασε πέντε βαθμούς από Μακεδονικό (2-2) και Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0) και η Νίκη Βόλου ουσιαστικά "αυτοκτόνησε" στην έδρα της (1-2 με τον Μακεδονικό).

Πλέον η ΑΕΛ έχει απόσταση συν δύο βαθμών από την Νίκη Βόλου που την φιλοξενεί σε δύο εβδομάδες στο AEL FC ARENA και απόσταση μείον πέντε βαθμών από την ομάδα της Λιβαδειάς με την οποία αγωνίζεται η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (26/11 - 15:00) με τους "βυσσινί" να έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Πρόκειται για σημαντικές διαφοροποιήσεις στον βαθμολογικό πίνακα και φυσικά προς όφελος της ΑΕΛ με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη να έχει και την "άνεση" να πάει στην Λιβαδειά για δύο αποτελέσματα.

Όσο σημαντικές ήταν αυτές οι αλλαγές που έγιναν αλλά τόσο κομβικά είναι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για την ΑΕΛ με Λεβαδειακό εκτός και Νίκη Βόλου εντός για να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας και απλά να κρατήσει το προβάδισμα της μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος που φέτος έχει την διαφορά με τις ομάδες να συμμετέχουν και στα play off. Μέχρι τότε έχουμε καιρό ωστόσο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου