Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Δερμιτζάκης: "Πετύχαμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη"

Χαρούμενος τόσο με την εμφάνιση της ομάδας όσο και με το αποτέλεσμα εμφανίσθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ και της νίκης επί του ΠΑΟΚ Β’ με 2 – 0.

Πιο αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό για την σημερινή νίκη. Γιατί πετύχαμε μια καλή βαθμολογική συγκομιδή. Δεν είναι μόνο η συγκομίδη. Είναι και η προσπάθεια. Προσπαθούμε να βγάλουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα αγωνιστικά.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που βασίζεται σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα που όλα τα χρόνια στη Λιγκ 2 είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Που έχει παιδιά που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον με την εξέλιξη τους.

Βασή αυτού του παιχνιδιού είχαμε πει θα είναι σημαντικό να πετύχουμε μια νίκη για να μετρήσουν και οι δύο εκτός έδρας νίκες. Για τρίτο ματς κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα που είναι μεγάλος στόχος σαν φιλοσοφία που έχουμε θέσει ως ομάδα.

Μέσα από κατοχή και καλό ρυθμό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε και γκολ. Αυτήν την στιγμή είμαστε μια ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση και θα προσπαθήσουμε να έχουμε και την καλύτερη άμυνα στο μέλλον. Να δημιουργήσουμε τις ισορροπίες.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Με καλό ρυθμό. Μέσα από παιχνίδι από τ΄άκρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο. Βγάλαμε λίγο κούραση. Αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο αντίπαλος κέρδισε ένα πέναλτι που ευτυχώς ο τερματοφύλακας μας το απέκρουσε. Πετύχαμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη.

Τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο. Παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται και όλο και περισσότερος. Κάθε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος η ομάδα μας θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου