Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η 20μελής αποστολή της ΑΕΛ για την Λαμία

Έτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής (24/2, 19:00), που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί (αν πραγματοποιηθεί) υπό χιονόπτωση στην Λαμία, είναι η ΑΕΛ με τον Τζιανλούκα Φέστα να ανακοινώνει την αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Φθιώτιδας.

Ο Μόρας έμεινε εκτός αποστολής και αντ’ αυτού ο Γκόικοβιτς φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μεσοβδόμαδα και τέθηκε στην διάθεση του Φέστα.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να έχει όλους τους διαθέσιμους βασικούς του παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπου η ομάδα της Λάρισας έχει θέσει στόχο τους βαθμούς που θα βοηθήσουν στην υπόθεση παραμονής.

O μοναδικός απόντας θα είναι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι καθώς ο 28χρονος Σκοπιανός αριστερός μπακ μένει εκτός αποστολής για πρώτη φορά από την στιγμή που μετεγγράφηκε στην ΑΕΛ έχοντας έως και σήμερα 9 (7 πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου) σερί παιχνίδια.

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους:
Κρίστινσον, Παιτέρη, Καρανίκα, Ζίζιτς, Γκόλια, Μπέρτο, Γρομητσάρη, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Σετσέροβιτς, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούσιο, Νούνιτς και Σικάφκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου