Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Κούγιας: "Αποχωρώ από την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Συνέντευξη περίπου… 90 λεπτών από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα γραφεία της ομάδας ο οποίος τόνισε πως πήρε οριστική απόφαση να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και από την ΑΕΛ μέχρι το καλοκαίρι.

Τόνισε πως η τιμή πώλησης της ΠΑΕ είναι «λιγότερα από τα μισά» απαντώντας σε ερώτηση για την τιμή εκκίνησης που ο ίδιος είχε θέσει σε παρόμοια συνέντευξη Τύπου πριν από περίπου ένα χρόνια, στα 5 εκατομμύρια ευρώ (τότε).

Αναφέρθηκε ακόμα στην περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανανεώσει. Ο μεγαλομέτοχος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Σέρβος εξτρέμ έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και η οικογένειά του, του το αρνούνται.

Μεταξύ άλλων:

«Αποχωρώ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο εξαιτίας υποχρεώσεων με την δικηγορία και την οικογένεια μου.

Είμαι απογοητευμένος από τις αντιδράσεις μερίδας κόσμου και αποχωρώ και λόγω της εχθρότητας Γραμμένου με λαίλαπα διώξεων απέναντι μου.

Δεν θα παρακολουθήσω ματς εντός και εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας.

Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας.

 Θα αναλάβω το φορτίο μέχρι το καλοκαίρι. Δηθεν θυγατρική αλλά όλοι οι ανταγωνιστές μας πήραν δανεικούς από τον ΟΣΦΠ. Μέχρι το τέλος της σεζόν να οφείλουμε μόνο στην Εφορία δίχως να έχουμε σημαντικά προβλήματα.

Υπάρχουν εγγυημένα έσοδα για την επόμενη χρονιά μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων και διαφημίσεων. Τελευταία συνέντευξη που δίνω, ζητώ συγγνώμη από νεαρό δημοσιογράφο λόγω ανακοινώσεων που έκανα το καλοκαίρι.

Εύχομαι να βρείτε έναν καλύτερο πρόεδρο από τους Καντωνια ,Παπανικολάου, Σαμαρά κτλ που τους έβγαλαν ανίκανους στην ΑΕΛ.

Η Λάρισα θέλει προέδρους όπως ο αγράμματος Βαγγέλης Πλεξίδας και ο Πηλαδάκης…

Η απόφαση είναι αμετάκλητη. Όποιος θέλει μπορεί να ενδιαφερθεί οχι όμως αχυράνθρωποι. Διαψευδω κατηγορηματικά για πρόταση συνιδιοκτησίας στην Ερασιτεχνική. Η ομάδα θέλει την βοήθεια του κόσμου με έναν καλό προπονητή με τα σωστά και τα λαθη του οι παίκτες θέλουν την στήριξη του κόσμου

Είμαι περήφανος που ηγήθηκα της ΑΕΛ και αποτελώ μέρος της ιστορίας της. Υπάρχει κορμός καλός προπονητής και καλά οικονομικά τα πάντα είναι ευοίωνα. Η ΑΕΛ είναι ομάδα που αξιζει να παίζει στην Ευρώπη.

Η ΑΕΛ ανήκει στον λαο της και στην πόλη αλλά θα πρέπει να συντηρείται με τις ανάλογες υποχρεώσεις μιας ανώνυμης εταιρίας αναλαμβάνοντας το δυσβάσταχτο κόστος προσωπικά τα τελευταία χρόνια. Συγγνώμη για το αν εκανα λάθη αλλά κανείς δεν ειναι τέλειος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου