Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Έδειξε ψυχή και πήρε βαθμό η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ έδειξε ψυχή και πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην έδρα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα με την ΑΕΛ να κλείνετε πίσω και να περιμένει τον αντίπαλο. Η άμυνα της ΑΕΛ είχε μια πολύ καλη λειτουργία μέχρι την φάση του 24 λεπτού όπου ο Παναιτωλικός μετά από φάση διαρκείας μέσα στην μικρή περιοχή του Κρίστινσον ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μάζουρεκ.

Η ομάδα του Παναιτωλικού πήρε ψυχολογία μετά το πρώτο τέρμα και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μπαΐροβιτς στο 42' ο οποίος κέρδισε στην μονομαχία τον Ζίζιτς και πλάσαρε τον Κρίστινσον απο το ύψος της μικρής περιοχής. Ωστόσο ο Σουηδός φορ στο ξεκίνημα της φάσης ήταν εκτεθειμένος κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε αντιληπτό από τον βοηθό. Το 2-0 στο ημίχρονο έδινε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το δεύτερο μέρος όμως ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά. Η ΑΕΛ απο το ξεκίνημα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μειώσει στο 62' με κεφαλιά του Φατιόν μετά από σέντρα του Ντέλετιτς απο τα δεξιά. Η ΑΕΛ όντας ακόμα πίσω στο σκορ πέτυχε και δεύτερο τέρμα από την άσπρη βούλα με σκόρερ και πάλι τον αρχηγό των "βυσσινί" μετά το πέναλτι που δόθηκε ορθός στον Μπαργκάν έξι λεπτά αργότερα.

Η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να πάρει και κεφάλι στο σκορ αφού ο Νούνιτς σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Γαλανόπουλο στοχεύοντας λανθασμένα.

Ο ένας βαθμός με τον οποίο φεύγει από το Αγρίνιο είναι πολύ σημαντικός για την ΑΕΛ που πάει στους 21 βαθμούς και πιάνει στην βαθμολογία Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αφήνοντας πίσω ΠΑΣ Γιάννινα (20) και ΟΦΗ (17). Από την άλλη ο Παναιτωλικός πάει στους 27 και χάνει σημαντικό έδαφος στην μάχη για μια έξοδο στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις: 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):
Γιαννακοπουλος, Μιχάι, Άργκους (78 Μαλής), Λιάβας, Αμαράλ, Γκούγκα, Λουσέρο (74′ Τσιγγάρας), Μανά, Μάζουρεκ, Γουίλιαν, Μπαΐροβιτς (64′ Μοράρ).


ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόφσκι, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Λεοζίνιο (64′ Σικάφκα), Ακόστα (46′ Μπαργκάν), Ντέλετιτς, Νούνιτς (87′ Μόρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου