Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΑΕΛ - Ατρόμητος (PRE GAME)

Τον Ατρόμητο φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (03/02) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες είναι υψίστης σημασίας διότι θα κρίνει κατά πολύ τους στόχους της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ΑΕΛ προέρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0 ενώ Ατρόμητος απο εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Περιστέρι ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΛ.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παιτέρης, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Μπάλλας, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιος, Σικάφκα, Ακόστα, Μπαργκάν και Λεοζίνιο.

Η αποστολή του Ατρόμητου:
Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Λαζαρίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Στρούγγης, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κορτ, Κατράνης.

Προϊστορία:
Δώδεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν επτά νίκες, οι «κυανόλευκοι» μία, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας ορίστηκε απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία θα έχει για βοηθούς του τους κ.κ. Χριστάκογλου και Ψαρρή των ΕΠΣ Χαλκιδικής και Ζακύνθου αντίστοιχα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης επίσης της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου