Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Έχασε την ευκαιρία και παραμένει σε μπελάδες!

ΑΕΛ και Ξάνθη ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική δράση της Κυριακής για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε παρά την πίεση που ασκούσε στους φιλοξενούμενους να πάρει την νίκη και έτσι παρέμεινε σε δύσκολη βαθμολογικά θέση.

Στο παιχνίδι η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκε μόλις στο 8' μετά από σουτ του Φατιόν έξω από την περιοχή ο Ζίβκοβιτς κάνει μια ασταθής απόκρουση και ο Νούνιτς απο κοντά πετυχαίνει το 1-0.

Μετά την επίτευξη του γκολ η Ξάνθη ανέβηκε και έδειξε τις διαθέσεις της για γρήγορη ισοφάριση ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρία στην εστία του Κρίστινσον μέχρι την φάση του 20' λεπτού όπου μετά από φάουλ του Γκόλια απο αριστερά σεντράρει ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και ο Αλμέιδα με γυριστή κεφαλιά νικά τον Κρίστινσον και ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε τίποτα από πλευράς φιλοξενούμενων με την ΑΕΛ να είναι αυτή που να έχει την κατοχή της μπάλας να προσπαθεί και να δείχνει μεγαλύτερη δίψα για την νίκη. Αξιοσημείωτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το δοκάρι του Νούνιτς σε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς. Η ΑΕΛ προσπαθούσε κυρίως από τα δεξιά με τον Ντέλετιτς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με το 1-1 να παραμείνει ως το τέλος.

Το τελευταίο σφύριγμα βρίσκει την ΑΕΛ στους 22 βαθμούς ξεπερνώντας Λαμία (ένα παιχνίδι λιγότερο) και Αστέρα Τρίπολης παραμένοντας όμως σε δεινή θέση στην μάχη της παραμονής.

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόβσκι (54' Ζίβκοβιτς), Σικάβκα (46' Σεσέροβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (83' Νούσιος), Ντέλετιτς, Νούνιτς.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς)Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Λισγάρας, Μπαριέντος (76' Σιλά), Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Σαρπόνγκ (57' Ντε Αμορίμ), Ντουρίτσκοβιτς, Φάκκης (64' Μελιόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου