Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη και απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη!

Την Ξάνθη αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή (17/02) η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ατρόμητο και του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη με ένα τρίποντο ακόμα και να μειώσει την διαφορά απο την σημερινή της αντίπαλο στο -2.

Από την άλλη η Ξάνθη με δική της νίκη θα παραμείνει στα υψηλά στρώματα της  βαθμολογίας και στην μάχη για μια έξοδο στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ξάνθη η ΑΕΛ είχε ηττηθεί με 1-0 τελειώνοντας τον αγώνα με 9 (!) παίκτες μετά από την ανεκδιήγητη διαιτησία του Λάμπρου.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιος, Σικάφκα, Ακόστα, Μπαργκάν, Χοτζάλι, Λεοζίνιο.

Η αποστολή της Ξάνθης:
Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Ντίρεσταμ, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Καντά, Σαρπόνγκ, Μελισσόπουλος, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Κάστρο, Φάκης.

Προϊστορία:
Είκοσι οκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και η Ξάνθη σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στη Λάρισα.

Οι «βυσσινί» μετρούν είκοσι νίκες, οι «κόκκινοι» πέντε, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών βοηθών διαιτητών και παρατηρητών.

Ο 33χρονος ρέφερι Μάνος Σκουλάς από το Σύνδεσμο Θεσσαλίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του ο Δημήτρης Σαμοΐλης από την ΕΠΣ Αθηνών και ο Νίκος Πάγκαλος από τον σύνδεσμο Λασιθίου. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την Ένωση Γρεβενών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου