Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Πλοίο που βυθίζεται μοιάζει η ΑΕΛ...

Χωρίς πάθος και ψυχή στο ίσως πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, η ΑΕΛ ηττήθηκε καίτοι προηγήθηκε στο σκορ από την Λαμία στο ΔΑΚ με σκορ 2-1.

Πλέον τα πράγματα για την λαρισινή ομάδα γίνονται ζωφηρά, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία και θα πρέπει να ψάξει πόντους στην συνέχεια, για να αποφύγει το μοιραίο.

Η Λαμία έπαιξε έξυπνα και ο Χάβος νίκησε κατά κράτος στην σκακιέρα του γηπέδου τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος στο τέλος ρίσκαρε και έπαιξε με τεσσερις επιθετικούς (Νούνιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Σικάφκα) χωρίς όμως να βρεί τις επιθετικές λύσεις που ήθελε πλην μιας φάσης με κεφαλιά του Ντέλετιτς στο 78' που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Τα ψέμματα τελείωσαν και θα πρέπει να γίνει αυτοκριτική και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, πριν να είναι πολύ αργά.

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μπέρτου στο 10΄, αλλά με πέναλτι του Πίτι στο 21΄ και πλασέ του Μπερτόλιο στο 56΄ «γύρισε» το ματς και άφησε τους Λαρισαίους στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Πίτι (70' Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτόλιο, Ασούμπρε, Καραμάνος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας (84' Ζίβκοβιτς), Γκοΐκοβιτς, Ζίζιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Νούσιος (67' Σικάβκα), Σεσέροβιτς (60' Μπαργκάν), Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου