Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Με στόχο το 2/2 απέναντι στον Παναιτωλικό

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει σήμερα Δευτέρα (11/02) η ΑΕΛ στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θέλει την νίκη για να απομακρυνθεί απο την επικίνδυνη ζώνη ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός με 3 βαθμούς αυτομάτως πλασαρίζεται στην πεντάδα.

Οι βυσσινί προέρχονται απο την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0 ενώ ο Παναιτωλικός από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού στο AEL FC ARENA χάρη σε γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς στο 3' στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ μετά την φυγή του Σωτήρη Αντωνίου.

Ο σκόρερ του τότε παιχνιδιού όπως και ο αρχηγός Νίκος Καρανίκας είναι απόντες από την σημερινή αναμέτρηση λόγω τιμωρίας μετά από συμπλήρωση καρτών

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μόρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Φατιόν, Μπάλλας, Σεσέροβιτς, Ακόστα, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Λεοζίνιο, Νούνιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούσιος, Μπράλιτς, Μπέρτος και Σικάφκα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Βασιλούδης, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Μοράρ, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μάζουρεκ, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά και Μπελεβώνης.

Προϊστορία:
Δέκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ στο Αγρίνιο.

Τον Παναιτωλικό ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ομάδα της ΑΕΛ όταν είναι γηπεδούχος.

Οι «κίτρινοι» μετρούν επτά νίκες, οι «βυσσινί» δύο ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Διαιτητής:
Ο Βασίλειος Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του ορίστηκαν να είναι ο Αντώνιος Καρατζίκας της ΕΠΣ Αθηνών και ο Μιχαήλ Καρσιώτης της ΕΠΣ Κορινθίας, ενώ από την ΕΠΣ Κορινθίας είναι και ο τέταρτος διαιτητής Ιωάννης Νεοφυτιάδης.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ SPORTS HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου