Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ (14η αγωνιστική - 17:15)

Τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί η ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι του 2021 για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten.

ΑΕΛ και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές βαθμολογικές θέσεις με τους γηπεδούχους να ψάχνουν βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και τους φιλοξενούμενους να είναι στο κυνήγι του Ολυμπιακού.

Την προηγούμενη αγωνιστική (τελευταία του 2020) η ΑΕΛ ηττήθηκε με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Η ΑΕΛ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο έως τώρα έχει πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές (Τσόσιτς, Κολομπίνο) χωρίς ωστόσο αμφότεροι να είναι στα πλάνα του προπονητή Γιάννη Τάτση λόγω μη έκδοσης του δελτίου.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδης, Τρούγιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Στοίνοβιτς, Νικολιάς, Πινακάς, Νούνιτς, Πλατέλλας, Γιουνές, Ζίζιτς, και Κοτσιανούλης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ και Κούτσιας.

Προϊστορία:

Τριάντα τρείς φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ΑΕΛ και ΠΑΟΚ στη Λάρισα.

Υπάρχει απόλυτη ισορροπία στην προϊστορία και αυτό γιατί η ΑΕΛ μέτρα 11 νίκες, όσες και ο ΠΑΟΚ ενώ 11 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθούς του τους Κωσταρά και Τσουβάρα ενώ τέταρτος θα είναι ο Τσαγκαράκης. Στο VAR θα είναι ο Μανούχος με AVAR τον Κωνσταντίνου.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου