Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον ΠΑΣ στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ...

Η ΑΕΛ έπρεπε να κερδίσει, δεν τα κατάφερε και συνεπώς δεν «πήρε» κάτι όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι αλλά και το ψυχολογικό.

«Λευκή ισοπαλία» στο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στο παιχνίδι κυριάρχησε η νευρικότητα και τα πολλά λάθη και έτσι είδαμε έναν σχετικά κακό αγώνα με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η καλύτερη στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους όπου ο Κρίζμαν στο 75' από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε την εστία του Νάγκι.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της για ακόμα ένα ματς δεν εμφανίστηκε επιθετικά, στο αμυντικό κομμάτι ήταν καλή και διαφύλαξε το μηδέν χωρίς ωστόσο μπροστά να καταφέρει να πετύχει κάτι.

Η ΑΕΛ ήθελε μόνο την νίκη, συνεπώς να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα αλλά με βάση την εικόνα που παρουσίασε δεν το δικαιούταν.

Το 0-0 μοιάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και σίγουρα αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να είναι ευχαριστημένη από τον βαθμό αυτή είναι ο ΠΑΣ που δεν βρίσκεται στην δύσκολη βαθμολογική θέση που είναι οι «βυσσινί».

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (Τρούγιτς 63'), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (Γλυνός 69΄), Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (Νούνιτς 78΄), Νικολιάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσμπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης, Ντομίνγκεζ, Καρτάλης (Λιάσσος 88'), Ελευθεριάδης (Λώλης 77'), Παμλίδης (Νάουμες), Κρίζμαν (Παντελάκης 92'). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου