Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΑΕΛ Κ15: Ισόπαλη (1-1) η πρεμιέρα στο Αγρίνιο

Πρεμιέρα στο οικείο πρωτάθλημα της Surper League 1 έκανε σήμερα η νεοσύστατη ομάδα Κ15 της ΑΕΛ, αγωνιζόμενη στο Αθλητικό Κέντρο Emileon του Αγρινίου, κόντρα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό.

Οι νεαροί “βυσσινί” του Θοδωρή Ελευθεριάδη, παρότι εντελώς άπειροι, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, κυρίως με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς και στο πρώτο ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, αλλά αρκετά αγχωμένοι στον τρόπο παιχνιδιού τους.

Το παράδοξο ήρθε ωστόσο από την διακύμανση του σκορ, αφού στο 29′ κατάφεραν να κάνουν το 0-1 με προβολή του Αγοραστού μετά από κόρνερ του Τσακνάκη και κεφαλιά του Αβραμούλη που απέκρουσε ασθενώς αμυντικός πάνω στη γραμμή, για να ισοφαριστούν στο 12ο λεπτό με απ’ ευθείας φάουλ του  Ασημακούλα από το ύψος της περιοχής.

Με τη φανέλα της ΑΕΛ αγωνίσθηκαν οι Γιαννούσης, Μπακογιάννης (50΄Τσακνάκης Γ.), Αλμπάνης, Δεμίρης, Αβραμούλης, Λυγούρας, Νταφούλης (60′ Καραγιάννης), Τσακνάκης Μ., Αγοραστός (70′ Γουγουλιάς), Μπασδέκης (50′ Μπαργιώτας), Όντος (70′ Αναστασίου).

Για τους γηπεδούχους έπαιξαν οι: Τριανταφύλλου, Γκορόγιας, Σαλάπας, Γρατσάνης, Φωλιάς, Σταμάτης, Ασημακούλας, Αγραφιώτης (41’ Χασάνης), Μπιτσικώκος (41 Θεοχάρης), Βασιλείου, Τέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου