Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Φιλική τεσσάρα της ΑΕΛ στον ΠΟ Ελασσόνας

Με το μυαλό στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αλλά και πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ξεκίνησε η ΑΕΛ στο εορταστικό φιλικό της Ελασσόνας, κόντρα στον ΠΟΕ, αλλά ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμό έφτασε στο τελικό 4-0 προσφέροντας πλούσιο θέαμα και δοκάρια όσα και τα γκολ της!

Η πρώτη φάση άργησε και ήρθε στο 21ο λεπτό από φάουλ του Αντράντα που έβγαλε θεαματικά ο Γούπος. Το φάουλ νείχε κερδίζει ο Γλυνός ένα μέτρο έξω από την περιοχή.

Από ανατροπή του ίδιου παίκτη, μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Αντράντα, ήρθε στο 35’ και το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε επίσης ο Γλυνός και η ΑΕΛ προηγήθηκε 1-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με καλό σουτ του Μιλτιάδη στο 44’ που έφυγε λίγο πάνω απ’ την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι ξεκίνησαν την επανάληψη με σουτ άουτ του Κωστούλα στο 46’.

Το 0-2 ήρθε στο 58’, όταν ο Τσουμάνης έκανε προσποίηση κι ο Νίνο πάσαρε στον Θανάση Παπαγεωργίου, που μπήκε μόνος με την μπαλα στα δίχτυα.

Κάπου εκεί ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έριξε στο γήπεδο ένα σχήμα που σε μεγάλο βαθμό προαλείφετε να ξεκινήσει κόντρα στον Λεβαδειακό κι άρχισε ένας πραγματικός καταιγισμός, φάσεων, με γκολ αλλά κυρίως… δοκάρια!

Στο 63’ ο Πεντρόσο πήρε την ασίστ από τον διακριθέντα, ορεξάτο αλλά και άστοχο Όγκμποε, για το 0-3.

Στο 65’ είχε εξ’ επαφής δοκάρι ο Νικολιάς επίσης από πάσα του Όγκμποε και στο 68’ δοκάρι ο ίδιος ο Όγκμποε σε τετ α τετ, για να ακολουθήσει σουτ του Πλέγα άουτ,

Στο 77’ ο Όγκμποε σημάδεψε πάλι με σουτ το δοκάρι κι ενώ ο Πλέγας έκανε το 0-4 με διαγώνιο σουτ στο 85′, ήρθε ακόμη ένα δοκάρι από το Νικολιά στο 86′!

Τον αγώνα για τον ΠΟΕ ξεκίνησαν οι Γούπος, Κακάμης, Περτζιόνι, Γκαμπέτας, Ντουλάγκ, Σουγλής, Κοντοθανάσης, Βλαχάκης, Κωστούλας, Ματούλας, Νταμπώσης, ενώ έπαιξαν και οι Γκουτζουρέλας, Καραμούλας, Ιγγλέζος, Λαγός, Καραγκούνης, Κουκούλης, Μπούσιας, Σεμερτζίδης, Πέρπερας, Κουρδής και Τσάτσος.

Αντίστοιχα από την ΑΕΛ ξεκίνησαν οι Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Μαϊδανός, Γωγουβίτης, Ζησούλης (35’ Νινίκας) Γαρουφαλιάς, Αντράντα, Μιλτιάδης, Νίνο, Γλυνός (46’ Ζησούλης), Τσουμάνης και στο 60’ μπήκαν οι Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θωμαϊδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου