Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Χορηγική συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΛ και “Κηποθεάτρου”

Με μια ενθουσιώδη ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό ότι ενέταξε και μάλιστα “σε περίοπτη θέση” στην ομάδα των Υποστηρικτών της,  τον Πολυχώρο “Κηποθέατρο Αλκαζάρ”, που εδώ και δύο χρόνια πρωταγωνιστεί στην ζωή των Λαρισαίων.

Αναλυτικότερα αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει με χαρά ότι ο Πολυχώρος «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» καταλαμβάνει από σήμερα περίοπτη θέση στην ομάδα των Υποστηρικτών της για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Το «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» δημιουργήθηκε με όραμα να αναβιώσει την σχέση δεκαετιών της παλιάς Λάρισας με το πάρκο «Αλκαζάρ» και το ομώνυμο «κοσμικόν κέντρον» που άφησε εποχή, αντίστοιχη μ’ εκείνη που θέλουμε ως ΑΕΛ να αναβιώσουμε στο ομώνυμο και διάσημο στάδιό μας.

Και το στοίχημα δείχνει από την πρώτη στιγμή να κερδίζεται, καθώς στο εγχείρημα του κ.Κουκουράβα, η αισθητική και οι χώροι εστίασης, καλύπτουν κάθε επιθυμία όλων των ηλικιών, καθώς και ανάγκες για διαδραστικά παιχνίδια για κάθε επισκέπτη.

Πρόκειται για ένα χώρο που ήρθε εδώ και δύο χρόνια στη ζωή της Λάρισας, για να δώσει στον απαιτητικό κόσμο της ένα νέο νόημα στην απόλαυση του καφέ, του φαγητού, του παγωτού, του ποτού ή του κοκτέιλ, με έμφαση στην ποιότητα και στην προσιτή διασκέδαση.

Η μοναδικότητα του χώρου καθώς και η αποκλειστική χρήση των εγκαταστάσεων, εξασφαλίζουν στο μέγιστο βαθμό τον έλεγχο ποιότητας από εξειδικευμένο προσωπικό, των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών του.

Για λεπτομέρειες kipotheatroalkazar.gr “!

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι επιβεβαιώνοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των στελεχών όλων των τμημάτων της, αλλά κι ανάμεσα στην ομάδα και όσους την στηρίζουν έμπρακτα, παίκτες, προπονητές και παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΛ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, απόλαυσαν συντροφιά χθες το απόγευμα τους χώρους και τα προϊόντα του “Κηποθεάτρου Αλκαζάρ”, μαζί με τις συζύγους, τα παιδιά ή τις συντρόφους τους.

Ήταν η καλύτερη επισφράγιση μιας χορηγικής συνεργασίας που είναι προφανές και από τα στιγμιότυπα που ακολουθούν, πως θα φέρει σύντομα στο Αλκαζάρ, στάδιο και “Κηποθέατρο”, όλη την Λάρισα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου