Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Γκουτσίδης: «Υπάρχει κούραση με την αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος»

Στα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και στην εικόνα της ομάδας, που δεν ικανοποίησε απόλυτα τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ μετά τη νίκη των «βυσσινί» στο τελευταίο φιλικό κόντρα στη Βέροια με 1-0 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΛ ανέφερε:

«Ήταν ένα φιλικό που δεν καταφέραμε να βάλουμε την ομάδα όπως θέλουμε σε κάποιες θέσεις. Υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών και θέλαμε να προστατέψουμε τους παίκτες έτσι ώστε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι άμεσα να είναι όλοι καλά.

Είχαμε ένα πλάνο και προσπαθήσαμε να το υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας σε όλο το παιχνίδι. Υπήρχε προσπάθεια, αλλά δεν είδα το κέφι και το ενδιαφέρον για το στόχο. Έχει επέλθει μεγάλη πνευματική κούραση με την αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος. Όταν παίζεις ένα επίσημο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Λεβαδειακό, σε υψηλό ρυθμό και τέμπο με μεγάλο πάθος από όλους, σήμερα είναι λογικό το ότι κατέβασαν ταχύτητα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο φιλικό, για να δούμε την ομάδα όπως την ονειρευόμαστε».

Για την ετοιμότητα της ΑΕΛ:

«Όταν δεν μπαίνει στο ποδόσφαιρο το πρέπει, μην περιμένετε καμία ομάδα στο 100%. Αυτό δημιουργεί ρυθμό, αλλά και άγχος που δείχνει ποιοι παίκτες έχουν προσωπικότητα και μπορούν να ανταπεξέλθουν στα επίσημα παιχνίδια.

Πιστεύω πως στα πρώτα παιχνίδια καμία ομάδα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη, το ίδιο ισχύει και για εμάς. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να έρθουν οι νίκες και σιγά-σιγά πάνω σ’ αυτές να βαδίζουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου