Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Τα λάθη της άμυνας προβλημάτισαν τον Γκουτσίδη που έκανε «ιδιαίτερα»

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (1-2 και αποκλεισμός) ανήκει στο παρελθόν, αλλά αποτελεί μια πυξίδα για το Πρωτάθλημα της Super League 2 που ξεκινάει στις 6 Νοεμβρίου.

Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης κάλεσε τους παίκτες της αμυντικής γραμμής στο …δωμάτιό του και μίλησε μαζί τους για τα λάθη που έκαναν. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές…

Τα λάθη της άμυνας προβλημάτισαν λογικά τον προπονητή, αλλά από κει και πέρα σίγουρα αυτό που φάνηκε είναι ότι πρέπει να βρεθεί και ένας επιτελικός παίκτης στη μεσαία γραμμή. Πάντως, αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα και οι παίκτες που έλειπαν, όπως οι Ραμίρες, Μαυριάς και κυρίως ο Κούστα.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Λάρισας ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κούστα, ενώ οι υπόλοιποι λογικά θα είναι στη διάθεση του τεχνικού. Αυτό που έλεγαν οι παίκτες στην προπόνηση είναι ότι μπορούσαν να παίξουν καλύτερα, γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες, και να πάρουν την πρόκριση απέναντι στον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου