Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Δηλώσεις Βεργώνη - Ζιάγκα μετά το φιλικό

Μετά τη λήξη του κυριακάτικου ενδοοικογενειακού φιλικού της ΑΕΛ στα Δένδρα, οι τεχνικές ηγεσίες τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της Κ19, δεν αρνήθηκαν κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της Formedia TV, τονίζοντας ουσιαστικά ότι οι λόγοι για τους οποίους διεξήχθη ο συγκεκριμένος αγώνας στην δεδομένη στιγμή, εκπληρώθηκαν…

Σαφώς ικανοποιημένοι λοιπό, Αλέξανδρος Βεργώνης και Ζήσης Ζιάγκας, τόνισαν:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΓΩΝΗΣ (βοηθός προπονητή ΑΕΛ): «Ο στόχος μας ήταν διπλός. Αφενός θέλαμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο αγώνα από κάποιους άλλους κι αφετέρου, να δούμε τα παιδιά της Κ19, καθώς μεταξύ της πρώτης ομάδας και των Νέων υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία. Θέλουμε να βλέπουμε συχνά το επίπεδο αυτών των παιδιών και να το αξιολογούμε. Νομίζω πως έγινε όντως πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε αυτά που θέλαμε».


ΖΗΣΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ (προπονητής Κ19): «Ήταν πολύ ωραίο που βρεθήκαμε όλοι μαζί σήμερα στα Δένδρα, για να παίξουμε φιλικό με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει διασύνδεση μεταξύ των ομάδων μας και τέτοια ματς βοηθάνε να καταλάβουν τα παιδιά της Κ19 τι σημαίνει πραγματική επαγγελματική ομάδα. Μέχρι στιγμής η συνεργασία μας με την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ είναι άψογη και παιχνίδια σαν το σημερινό επιτρέπουν στους μικρότερους να συνειδητοποιήσουν πόσα βήματα πρέπει να κάνουν για να βρεθούν εκεί που ονειρεύονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου