Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Οικογενειακό διπλό στα Δένδρα με γκολ και θέαμα

Με οικογενειακό δίτερμα ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ19, το οποίο ήταν ουσιαστικά το 10ο παιχνίδι των «βυσσινί» στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, προσπάθησαν σήμερα το πρωί στα Δένδρα παίκτες και προπονητές της ΑΕΛ να αντιμετωπίσουν την παρατεταμένη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της SL2.

Όσοι βρέθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας, διαπίστωσαν την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν άπαντες στην ΑΕΛ ακόμα και ένα οικογενειακό δίτερμα, προκειμένου να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα την κατάλληλη στιγμή, καθώς την Τρίτη φιλοδοξούν να μάθουν την οριστική ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Το τελικό 5-1 υπέρ της πρώτης ομάδας πέρασε φυσικά σε δεύτερη μοίρα κι εκείνο στο οποίο στάθηκαν κυρίως οι προπονητές, ήταν η αγωνιστική ένταση και πειθαρχία που επέδειξαν οι παίκτες, καθώς και η ατομική απόδοση κάποιων νεαρών.

Η 11άδα της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο ήταν Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο, Μαυριάς, Όγκμποε.

Με την Κ19 του Ζήση Ζιάγκα ξεκίνησαν οι Σουλούκος, Χριστακέας, Βουλγαρίδης, Γωγουβίτης, Λυγούρας, Νινίκας, Αρσένης, Ζησούλης, Βλιώρας, Ελέζι, Τσιομήτας.

Αυτό ήταν και το πλέον παραγωγικό μέρος του παιχνιδιού, με θέαμα και πολλά γκολ τα οποία σημείωσαν:

15′ Νίνο 1-0 με γυριστό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή

22′ Πλέγας 2-0 με κοντινό βολέ

24′ Ογκμποε 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πλέγας σε ανατροπή του από τον Γωγουβίτη

43′ Βλιώρας 3-1 με δυνατή μακρινή «λόμπα»

45′ Μαυριάς 4-1 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι

Στην επανάληψη για την πρώτη ομάδα έπαιξαν οι Γιώτας, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Γωγουβίτης, Γαρουφαλιάς (60’ Γλυνός), Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Μαυριάς, Τσουμάνης.

Από την Κ19 χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Πιτσιδήμος, Μπαργιώτας, Μπαγιώτας, Παπαϊωάννου, Κούρτης, Ασίκογλου και Χατζής.

Σκόραρε στο 70’ ο Γκοτζαμανίδης, κάνοντας το 5-1 με γυριστή κεφαλιά σε στατική φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου