Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΛ: "Κόλλησε" στην Νέα Ευκαρπία, 0-0 με τον Μακεδονικό

Σε ένα κομβικό παιχνίδι στην Νέα Ευκαρπία η ΑΕΛ δεν κατάφερε να επικρατήσει του Μακεδονικού και έμεινε στο 0-0 χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος στην μάχη της κορυφής στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Η ΑΕΛ που ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Ογκμπόε στο πρώτο μέρος όπου πήρε την κεφαλιά στην περιοχή του Μακεδονικού με τον Περντρέου να διώχνει εντυπωσιακά αλλά και με σουτ του Καλουτσικίδη εκτός περιοχής στο δεύτερο μέρος με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει ξανά εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

Οι "βυσσινί" είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση ωστόσο τους έλειπε η τελική προσπάθεια με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος και την ΑΕΛ να φεύγει απογοητευμένη από την Θεσσαλονίκη.

Έντονη ήταν η παρουσία των οπαδών της ΑΕΛ στο γήπεδο όπου και εξέφρασαν τα παράπονα τους προς τους ποδοσφαιριστές της Λαρισινής ομάδας μετά την λήξη του αγώνα καθώς για ακόμη μια αναμέτρηση μέσα στο 2024 η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν καταφέρνει να κερδίσει.

Πλέον η ΑΕΛ και με παιχνίδι παραπάνω είναι σταθερά στην 2η θέση πίσω από τον Λεβαδειακό και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί στο AEL FC ARENA την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου (87′ Μπουκουβάλας), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (77′ Τσουκάνης), Τσιλιγγίρης (65′ Ζαφειράκης), Μπουλάτοβιτς (77′ Ραμίρεζ), Σιμόνι (87′ Μελετίδης).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (38′ λ.τρ Γιανναράκης), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα, Πλέγας, Μαυριάς (61′ Πεντρόσο), Κοσσονού (86′ Νίνο), Ογκμπόε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου