Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην μεταγραφική ενίσχυση - Έμπρακτη στήριξη στον προπονητή

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News...

Δυστυχώς το 2024 δεν έχει μπει ιδανικά για την ΑΕΛ και αγωνιστικά με δύο ισοπαλίες (ΑΕΚ Β' 1-1 και ΠΟΤ Ηρακλή 1-1) αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου όπου η διοίκηση για λόγους που μόνο η ίδια μπορεί να ξέρει με σιγουριά, καθυστερεί επικίνδυνα την ενδυνάμωση της ομάδας μεταγραφικά που θα μπορέσει ενδεχομένως να βοηθήσει την ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της.

Είναι αυτονόητο πως η ΑΕΛ χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση που αν υπήρχε νωρίτερα ίσως η βαθμολογική κατάταξη αυτήν την στιγμή να ήταν διαφορετική.

Όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ Β' ο προπονητής των "βυσσινί" Παύλος Δερμιτζάκης η ίωση "χτύπησε" την ΑΕΛ με αποτέλεσμα οι λύσεις να μειώνονται και είναι ξεκάθαρο πως ορισμένοι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο είναι ανήμποροι να βοηθήσουν στο να αλλαχτεί το σκηνικό του εκάστοτε αγώνα. 

Αναλογιστείτε με λίγα λόγια, την βασική ενδεκάδα της ΑΕΛ στον αγώνα με την ΑΕΚ Β' και τον πάγκο της ομάδας αν στο ροστερ υπήρχαν τουλάχιστον οι δύο από τις τέσσερις μεταγραφές που καλείται η ομάδα (άποψη μας) να κάνει. 

Θα βλέπαμε την εικόνα μιας ομάδας που ενώ της λείπει ο Πλέγας και ο Κοσσονού, δύο βασικά γρανάζια, έχει τις λύσεις να ανταπεξέλθει. 

Μεταγραφικά λοιπόν και ενώ έχουμε φτάσει 8 Ιανουαρίου η διοίκηση της ΑΕΛ μέχρι την στιγμή που μιλάμε δεν έχει ολοκληρώσει, τουλάχιστον επίσημα, καμία μεταγραφική προσθήκη. 

Αντιθέτως υπάρχει διαρροή από την Ουρουγουάη που αναφέρει πως ο Οτορμίν έχει φύγει από την Λάρισα για να επιστρέψει στην χώρα του και αναρωτιόμαστε: Ήρθε ένας προπονητής που έχει αλλάξει την εικόνα της ΑΕΛ προς το καλύτερο παίζοντας κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο και μαζεύοντας σημαντικούς βαθμούς που έφεραν την ΑΕΛ έστω και προσωρινά στην κορυφή. 

Αυτός ο προπονητής δεν θα πρέπει να έχει κάποια στήριξη; Δεν θα πρέπει η διοίκηση να υλοποιήσει τα "θέλω" του ούτως ώστε η ομάδα να πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν πιο δυνατή, πιο αξιόλογη;

Είναι κρίμα που η ΑΕΛ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με το καλημέρα στο 2024 να "ξεπεταχτεί" στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Πλέον ο Λεβαδειακός θεωρητικά έχει ξανά τα ηνία ωστόσο το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Ας γίνουν έστω και καθυστερημένα οι σωστές κινήσεις ούτως ώστε η ΑΕΛ να παρουσιαστεί πιο δυνατή στην δύσκολη και απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος διότι ας μην γελιόμαστε. Ισοπαλίες σαν αυτή με την ΑΕΚ Β' στην έδρα σου απαγορεύεται να κάνεις αν θέλεις να κερδίσεις την άνοδο και το βέβαιο είναι πως αν δεν υπάρξει ενίσχυση, τέτοιες ισοπαλιες θα ξανά γίνουν διότι όσο οδεύουμε στην τελική ευθεία αυξάνεται και η κούραση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου