Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΕ ΑΕΛ: Φιλοξενία φορέων και χορηγών στην προεδρική σουίτα

Με την ευκαιρία της πρώτης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ομάδας μας για το νέο έτος με την ΑΕΚ Β΄ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης είδε τον αγώνα από την σουίτα του AEL FC ARENA έχοντας καλεσμένους τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο, την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Γαλιού, τον Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο καθώς και γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης οι οποίοι στηρίζουν εμπράκτως από τη θέση του Μεγάλου Χορηγού την προσπάθεια της ομάδας να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία θέασης του AEL FC ARENA, σε συνάντηση που είχε οριστεί μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, επιχειρηματικές και ποδοσφαιρικές, με τον κ. Αντώνη Αδαμόπουλο της Alfa Wood Group, τον κ. Ιωάννη Καντώνια της Cosmos Aluminium, τoν κ. Ζήση Ντελόπουλο της Delopoulos Trans, τον κ. Νικόλαο Τσόγια της Auto Tsogias, τoν κ. Κώστα και Ιουλία Λευκαδίτη της GTC Lefkaditis, τον κ. Ζήση Τσουμάνη της Tsoumanis Markets, τον κ. Σάκη Βράκα της Δίας Σκαλωσιές, τον κ. Θεόδωρο Ταλάρη Δ/ντή του Iασώ Θεσσαλίας, τον κ. Κώστα Τουρσουνίδη της Royal Oil, τον κ. Κώστα Γκάγκο της Costas Gagos Architecture & Design, τον κ. Κώστα Κουκουράβα του Κηποθεάτρου Λάρισας & Victoria Cinemas, τον κ. Απόστολο Πέκα της Pekas Design & Constructions, τον κ. Γεώργιο Νιαβή της Asteras Events & Premium Catering κι εκ μέρους του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ τον κ. Δημήτρη Παπαλέξη υπεύθυνο επικοινωνίας και την κα Δήμητρα Βασιλάκου υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης.

Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε τη νίκη, όπως διακαώς επιθυμούσαμε, όμως η προεδρική σουίτα θα αποτελέσει για το δεύτερο δύσκολο μισό του πρωταθλήματος της Super League 2 σημείο συνάντησης και άλλων υποστηρικτών της ομάδας μας καθώς και ανθρώπων από την πολιτική και πολιτιστική σκηνή της πόλης μας στο πλαίσιο γενικότερων δράσεων φιλοξενίας και ανταπόδοσης της υποστήριξης στην ΑΕΛ με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου