Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΛ Κ19: Φιλική ήττα για φιλανθρωπικό σκοπό στο Κιλελέρ

Το τμήμα υποδομής AEΛ Κ19 υπό τις οδηγίες του κ. Γιώργου Καμάκα είχε χθες την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Κιλελέρ που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική κατηγορία. Η ομάδα μας μπήκε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει επιτέλους επίσημους αγώνες στη SL2, μετά από αρκετές αναβολές που χρειάστηκε να μείνει ενεργή ποικιλοτρόπως, με υπομονή και όρεξη για εξέλιξη και διάκριση όπως απαιτείται στο ηλικιακό αυτό group που βρίσκεται μια ανάσα από την ανδρική ομάδα ως επόμενο σκαλοπάτι.

Ο αγώνας στο Κιλελέρ ήταν υψηλού επιπέδου με πολύ καλό ρυθμό και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί και τον παρακολούθησαν. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και το βυσσινί τεχνικό επιτελείο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και τις λεπτομέρειες που θέλει στα αμυντικά και επιθετικά τους καθήκοντα. Ο αντίπαλος βοήθησε σε αυτό αφού είχαμε δυνατό και ανταγωνιστικό φιλικό άσχετα αν χρησιμοποίησε επίσης νεοαποκτηθέντες παίκτες αλλά και ορισμένους που δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής.

Για την ομάδα της ΑΕΛ Κ19 απουσίασαν οι Αντωνόπουλος, λόγω ίωσης, Αρσένης, που θα χρειαστεί επέμβαση στην ωμοπλάτη, Βλιώρας και Νινίκας που συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν πήγαν στην οικογένεια του Θάνου Ζιόμπουρα ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Η αρχική ενδεκάδα για την ΑΕΛ Κ19 ήταν: Κοβούσογλου, Ντιντής, Κουκουράβας, Γκατζιάς, Μπαργιώτας, Μπατραλέξης, Μπέζας, Λυγούρας, Πολύζος, Νίτσος και Ζησούλης. 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν μετά το 46′ ήταν: Ράπτης, Τασίκας, Τσούτσος, Γκουγκίδης, , Παπαϊωάννου, Ασίκογλου και Ντελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου