Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΛ: Πήρε βαθμό κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή

Εκτός έδρας ισοπαλία πήρε η ΑΕΛ (1-1) κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή στο γήπεδο της Χαλάστρας.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες σε έναν αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο, ΑΕΛ και Ηρακλής δεν κατάφεραν να επικρατήσουν με το τελικό 1-1 να είναι ίσως και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Όλο το "ζουμί" του αγώνα ήταν στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ να προηγείται στο 33' με κεφαλιά του Κώστα Παπαγεωργίου έπειτα από σέντρα του Αντράντα. 

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι με τον Σουλούκο να λέει όχι στον Κουντουριώτη αποκρούοντας το 3ο πέναλτι στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός γκολκίπερ της ΑΕΛ ωστόσο στην αμέσως επόμενη φάση κάνει το λάθος προσπαθώντας να μπλοκάρει την μπάλα με τον Κούστα στο 39' σε κενή εστία να κάνει το 1-1.

Το δεύτερο μέρος μοιράστηκε σε δύο μέρη με το πρώτο μισό να ανήκει στον Ηρακλή και με την ΑΕΛ από το 70' και μετά να κυριαρχεί πιέζοντας και προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 

Το τελικό 1-1 δίνει στην ΑΕΛ έναν ακόμη βαθμό που παραμένει ωστόσο το 2024 χωρίς νίκη. Οι "βυσσινί" χρειάζονται σίγουρα μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Επόμενη αναμέτρηση το Σάββατο (13/01) κόντρα στον Αιολικό στο AEL FC ARENA.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΤ Ηρακλής (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82′ Τόρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (56′ Σίλβα), Σπυρίδης (66′ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (73′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Αντράντα (56′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (89′ Γιανναράκης), Κοσσονού, Μαυριάς (73′ Νίνο), Πεντρόσο (56′ Ογκμπόε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου