Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

"Χ"αμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ!

Μοναδική ευκαιρία να πάρει κεφάλι τριών βαθμών από τον Λεβαδειακό σπατάλησε η ΑΕΛ που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΚ Β' στο AEL FC ARENA.

Η ΑΕΛ με απουσίες σημαντικών προσώπων (Πλέγας, Κοσσονού) δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί νικών βρίσκοντας εμπόδιο την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ που παρουσίασε θετικό πρόσωπο με τρεξίματα και δυνατές μονομαχίες. 

Σε ένα AEL FC ARENA με έντονη την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ρίχτηκε στην μάχη για την νίκη σε ένα πρώτο ημίχρονο που τελείωσε δίχως πολλές ευκαιρίες (0-0).

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ Β' βρήκε δίχτυα στο 51' με τον Χριστόπουλο με τους παίκτες της "Ένωσης" να πανηγυρίζουν προκλητικά μπροστά στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών με αποτέλεσμα η ένταση στον αγώνα να κορυφωθεί. 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ρίχνοντας στον αγώνα Ογκμπόε και Καλουτσικίδη αρχικά προσπάθησε να δώσει φρεσκάδα στο δεξί άκρο και εμπειρία στην κορυφή της επίθεσης. Ο πρώτος τον δικαίωσε σκοράροντας με κεφαλιά στο 68' για το 1-1.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξαν ιδιαίτερες ευκαιρίες, κυριάρχησε η ένταση στον αγώνα και το πάθος με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν αφήνει ευχαριστημένη την ΑΕΛ που κυνηγούσε μόνο την νίκη. 

Παράπονα των "βυσσινί" και προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κυρίως για το πέναλτι στο πρώτο μέρος που δεν δόθηκε.

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕΛ την Κυριακή (07/01 - 14:00) κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή επίσης με τηλεοπτική κάλυψη από το Action24. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (61' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (74' Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Θωμαΐδης (74' Μιλτιάδης), Νίνο (61' Ογκμπόε), Αντράντα, Πεντρόσο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς (82' Βλιώρας).

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας, Χριστόπουλος (88' Γκαρσία), Μαχαίρας (79 λ. τρ. Κοσίδης), Θεοδωρίδης (74' Σταμούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου