Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Σέντερ φορ Super League 1 εξετάζει η ΑΕΛ

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η ΑΕΛ αναζητάει αυτό το Γενάρη ένα “ελαφρύ” φορ, προκειμένου να απελευθερώσει τον Πεντρόσο, ώστε ο Αργεντινός να επιστρέψει στη φυσική του θέση στα άκρα της επίθεσης.

Είναι άλλωστε φανερό ότι ο Δερμιτζάκης προτιμάει να ξεκινάει τους αγώνες έχοντας στην κορυφή έναν ποδοσφαιριστή αυτού του τύπου και όχι με βαρύ κορμί τύπου Ογκμπόε, τον οποίο χρησιμοποιεί κατά κανόνα ως αλλαγή.

Στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου όλα έδειχναν στην κατεύθυνση του Χρήστου Ρόβα, του οποίου όμως η ηλικία προκάλεσε δισταγμό λόγω των περιορισμών κι έτσι η υπόθεση πάγωσε, για να έρθει πλέον στο προσκήνιο εκείνη του Νίκολας Αντερέγκεν από την ομάδα της Κηφισιάς, που αγωνίζεται στην Super League 1.

O Αντερέγκεν είναι γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου 1999, έχει ύψος 1.76 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιόν Σάντα Φε της Αργεντινής. Ο σύλλογος της πατρίδας του, τον παραχώρησε με μορφή δανεισμού κατά σειρά σε Ζυρίχη (Ελβετία) και Αλβαράδο (Αργεντινή), πριν πάρει μεταγραφή για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Με τον σύλλογο της Κρήτης αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, με μεγάλη επιτυχία. Συνολικά κατέγραψε 37 συμμετοχές στις δύο διοργανώσεις, μετρώντας 15 γκολ και 4 ασίστ, ενώ αντίστοιχα 18 συμμετοχές με 1 γκολ στο κύπελλο κατέγραψε στη μεγάλη κατηγορία, μπαίνοντας ωστόσο στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου με την Κηφισιά, η οποία τον χρησιμοποίησε κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Οι πληροφορίες μας λένε πως η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή όταν ακόμη ήταν στον ΟΦΙ, ενώ και το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε επικοινωνία με στέλεχος της Κηφισιάς για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να προχωρήσει σε συζητήσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Πότσι, που κατοικοεδρεύει στη Λάρισα κι έχει άριστες σχέσεις με τον Αντερέγκεν΄(σ.σ. φωτογραφία), φαίνεται να είναι εκείνος που τον πρότεινε στους “βυσσινί”, με τον Δερμιτζάκη να… ακούει την περίπτωση, χωρίς όμως να έχει γίνει προς το παρόν η οποιαδήποτε κίνηση προς την ομάδα του.

Εν αναμονή λοιπόν για τις εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου