Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτη ήττα για την ΑΕΛ Κ19


Πρώτη ήττα για την ΑΕΛ Κ19 στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό με σκορ 0-1 για την 5η αγωνιστική της SuperLeague U19.

Οι «βυσσινί» είχαν τις στιγμές τους για να πετύχουν την ισοφάριση, ωστόσο σήμερα δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης και μοιραία δέχθηκαν την ήττα.

Σημαντικά μαθήματα για την νεανική ομάδα (γεννηθέντες το έτος 2001 οι 9 από τους 14 που αγωνίσθηκαν σήμερα μαζί με τις αλλαγές) για την ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη.

Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε στο 45′ ο Νίκος Διγκόζης.
Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με πολλές δυνατές μονομαχίες. Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ η ΑΕΛ απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της και πίεσε περισσότερο για την ισοφάριση όμως δεν κατάφερε να βγάλει τις φάσεις για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Οπισθοχώρησε ο Παναιτωλικός που προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη.

ΑΕΛ Κ19 (Γιάννης Τσακμακίδης): Σουλούκος, Πλατάνας, Μαλάκος, Φουρκιώτης Χ., Τάρτας, Μπάμης, Δάκτυλας (45′ Χαλάτσης), Βαφειάδης (88′ Διγκόζης Μ.), Πινακάς, Μουξιός, Ζιάκας (73′ Κοτσιανούλης).

Παναιτωλικός Κ19 (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα):Καλαντζής, Τσιάντης (73′ Αλ Ομπισάτ),  Φραντζέσκος (86′ Πατίλας), Καββαδίας, Φυτόπουλος, Διγκόζης Ν. (73′ Παναγιωτίδης), Ντόβας, Γιαννιώτης, Γρηγοριάδης, Νταλακούρας, Μπακαδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου