Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εκτός Λάρισας το ΑΕΛ - Παναιτωλικός

Εκτός Λάρισας θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στο κατά τ΄ άλλα εντός έδρας παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής της Super League.

Το Σάββατο 29/09/18 θα ξημερώσει μια ιστορική ημέρα για την ΑΕΛ! Όχι, δεν θα πάρει μαθηματικά κάποιο πρωτάθλημα ή Κύπελλο για το οποίο είναι συνηθισμένοι οι οπαδοί της να… «κυκλώνουν» ημερομηνίες. Η ιστορική αυτή ημέρα θα γραφτεί στο «βυσσινί» καλεντάρι ως μία από τις πιο μαύρες σελίδες της «βυσσινί» ιστορίας μιας και το καμάρι του κάμπου θα αγωνιστεί εκτός… κάμπου!

Η τοποθεσία; Άγνωστη! Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα περιμένει να δει που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, μιας και στο AEL FC ARENA, η διοίκηση δεν πληρώνει το απαιτούμενο τίμημα για να αγωνιστεί, ενώ το Αλκαζάρ το οποίο είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα (σύμφωνα με δηλώσεις) δεν πληρεί τις προδιαγραφές της Super League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν 1998/99 ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει στα «χαρτιά» το ματς με την ΑΕΛ, καθώς οι «βυσσινί» δεν είχαν κατέβει να αγωνιστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ιστορικές αναμένονται να είναι οι επόμενες ημέρες στην ΑΕΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου