Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΕΛ - Παναιτωλικός (5η αγωνιστική, 18:15)

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Σε ένα παιχνίδι που μέχρι και την Τετάρτη ήταν άγνωστη η έδρα που θα φιλοξενούσε το ματς τελικώς ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στο AEL FC ARENA με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια να δηλώνει πως θα αποδεχτεί όλους τους όρους του Πηλαδάκη ούτως ώστε η ομάδα να αγωνίζεται εκεί.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παιτέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Τριποτσέρης, Καρανίκας, Σαχίτι, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλας, Νούσιος, Κόεφ, Κούνιτς, Μόρσυ, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Πίτι και Ακόστα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Πάουλο, Μάζουρεκ, Μιχάι, Χαντάκιας, Λουσέρο, Καμαρά, Μαρινάκης, Ουίλιαν, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Ντίας, Έρικσον, Μοράρ, Μανά, Μπελεβώνης.

Προϊστορία:
Δέκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός, στη Λάρισα. Την ΑΕΛ ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ομάδα του Παναιτωλικού, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν επτά νίκες, οι «κίτρινοι» καμία, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι διαιτητές:
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από το Σύνδεσμο Άρτας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:15 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Αθανάσιος Κόλλιας από τον σύνδεσμο Ηπείρου και ο Ηλίας Κωνσταντίνου από τον σύνδεσμο Πρέβεζας. Τέταρτος θα είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς από την Ένωση Θεσσαλίας.


Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 18:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου