Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το ρεπορτάζ των δύο ομάδων

Κανένα απουσιολόγιο δεν είναι άδειο όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες ενόψει του παιχνιδιού και το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο καθώς από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι αποστολές των δύο ομάδων.

Το ρεπορτάζ της ΑΕΛ:
Πέρα από τις γνωστές απουσίες των Μόρα, Ζίζιτς και Κάσσου έρχονται να προστεθούν και άλλες δύο που είναι εξίσου αμφίβολοι για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τους Άντονι Φατιόν και Σουάντ Σάχιτι. Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΛ νιώθει ενοχλήσεις στον γόνατο ενώ ο Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός υπέστη διάταση συνδέσμου. Έτσι ο Σωτήρης Αντωνίου δεν αποκλείεται να πάρει μαζί του τον Αλεξάντρ Κοέφ ενώ εξετάζονται και οι επιλογές των Τριποτσέρη, Μπέρτου, Ακόστα και Μπαργκάν.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού:
Ούτε ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει χωρίς απουσίες στην Λάρισα καθώς στο "τριφύλλι" θεωρούν βέβαιη την μη χρησιμοποίηση του Γάλλου εξτρέμ Άντονι Μουνιέ. Από εκεί και πέρα πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη αποτελούν και οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Βαγγέλης Οικονόμου που έχουν τεθεί νοκ άουτ. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Φεντερίκο Μακέντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου